Medlemmar: 8817 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Har Jack Wilshere hamnat i trubbel igen efter en utekväll?

Wilshere i blåsväder efter utekväll

mån 4 apr 2016 kl 12:30

Han har rökt och varit i bråk tidigare. Nu är Jack Wilshere återigen i fokus i engelsk media efter en utekväll i helgen.

Både The Sun och Mirror skriver att Jack Wilshere ännu en gång hamnat i trubbel efter en utekväll. Nu är det förvisso oklart och den engelske mittfältaren gjort sig skyldig till något, men det är han som hamnar på förstasidorna.
Mirror publicerar en film där man ser hur Wilshere är utanför en nattklubb i London och pratar med polis innan han försöker dölja sitt ansikte innan han åker iväg.
Enligt tidingarna ska 24-åringen och hans vänner varit inblandade i någon form av dispyt inne på Cafe de Paris och sedan fått lämna stället.
Ett vittne säger: "En man har tagit tag i en annan man runt halsen och slagit honom i ansiktet. Det fanns många vittnen och det skreks mycket. Killen som slog hade en tatuering i nacken".

Argumentationen fortsatte sedan utanför nattklubben där Wilshere syns på film. Det finns dock inga rapporter och att Wilshere ska ha varit skyldig till något och Arsenal har kommenterat det med att det är en privat sak.

Wilshere har sedan innan setts röka både cigaretter och vattenpipa på bilder från nattklubbsbesök och semestrar och han har varit i bråk med en taxichaufför efter en utekväll i London.
I förra veckan var han tillbaka i full träning med Arsenal och siktet är nu instället på att han ska vara på planen igen så att han har en chans att komma med i Englands EM-trupp.