Jack Wilshere gjorde sitt första Arsenalmål på elva månader mot WBA ikväll.

Wilshere målskytt i U21-laget

tis 19 apr 2016 kl 00:20

Jack Wilshere gjorde ikväll sin tredje U21-match - och blev målskytt. Men Arsenal föll hemma mot West Bromwich.

Jack Wilshere spelade 65 minuter mot Newcastle den 9 april, 90 minuter mot Swansea i slutet av förra veckan och 90 minuter ikväll mot West Bromwich.
Därmed har mittfältaren tre matcher i benen efter det långa skadeuppehållet med U21-laget och kan snart vara aktuell för A-laget igen.
Arsenal föll dock mot WBA ikväll på Meadow Park med 1-2 trots att Jack Wilshere blev målskytt.
Mittfältaren kvitterade gästernas ledning i början av den andra halvleken. Men WBA kunde avgöra matchen med kvarten kvar.

Det blev dock inget spel för Tomas Rosicky ikväll i Boreham Wood. Tjecken har lirat i de två tidigare matcherna som Wilshere varit med i. Det finns inga rapporter än varför veteranen inte spelade.