Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Danny Welbecks kroppsspråk säger det mesta om Arsenals säsong.

Wenger: "Vi känner oss skyldiga"

sön 24 apr 2016 kl 13:21

Arsenal kommer inte vinna ligan i år - och nu säger Arsene Wenger att han och spelarna känner sig skyldiga för att de misslyckats när läget var så bra.

I en längre intervju med SKY inför dagens möte med Sunderland pratar Arsene Wenger om Arsenals tabelläge och att det inte kommer att bli något guld i år heller.
Något som många tyckte var rimligt när både Manchester City och Manchester United, men framför allt Chelsea haft svaga säsonger.
Istället ser Leicester ut som laget som överraskande kan gå hela vägen och vinna.

- Det är väldigt enkelt. Vi känner oss skyldiga och när vi tittar på det är det synd för Leicester är i topp, säger Wenger.
- Men å andra sidan måste jag säga att Leicester verkligen inte stulit poängen. De har förtjänat dem och har kvaliteten. När man tittar på årets lag från PFA så har de många spelare med, så de har bra spelare.
- Jag är övertygad att alla lagen i ligan ser på sig själva och tänker "hur kunde det här hända". Men när du vinner så många gånger med 1-0 som Leicester har gjort så ser man att de har varit väldigt effektiva.

Wenger pratar också om hur många lag tekniskt är bättre än Leicester, men att de andra lagen haft mer problem. Ranieris lag har haft minimalt med skador och dessutom väldigt få matcher att spela.
Fransmannen säger också att en sak Leicester verkligen dragit nytta av är att många av deras spelare inte spåddes några större karriärer, att de som blivit ratade kommit tillbaka med stor hunger och vilja att bli bra.

Här kan ni se hela intervjun med Arsene Wenger.