Medlemmar: 8780 st.

Welbeck målskytt när Arsenal tog tre viktiga poäng

Welbeck matchhjälte mot Norwich

lör 30 apr 2016 kl 21:48

Under lördagen ställdes Arsenal, kämpandes om en plats i topp 4, mot som kämpar för att säkra kontraktet. Tre viktiga poäng för samtliga inblandade stod därmed på spel.

Arsenal ställde upp med samma lag som i den senast oavgjorda matchen mot Sunderland.
Norwich inledde matchen hetast. Efter sex minuter var det Redmond som testade Cech med ett farligt lågt skott som hann ner och blockera. Jerome sköt i chansen efter någon meter ovanför ribban.

Arsenal började spelade upp sig efter gästernas inledande press. Iwobi och Giroud hade varsina chanser men ingen av dem resulterade i något mål.
Hemmalaget gavs ytterligare lägen att ta ledningen via flera hörnor, men oavgjort resultat stod sig perioden ut.

Andra halvlek inleddes inte övertygande men Danny Welbeck skulle ändå säkra tre poäng. Nästan omgående efter han blivit inbytt gjorde han mål. 1-0 stod sig matchen ut.