Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Özil mot Agüero på Ullevi - köp din biljett nu.

Här köper ni biljetter till Arsenal v Man City

tis 7 jun 2016 kl 12:07

Söndagen den 7 augusti möts Arsenal och Manchester City i en träningsmatch på Ullevi i Göteborg. Här kommer info om hur ni köper biljetter till matchen.

Arsenal meddelade förra veckan att man kommer till Sverige i sommar och spelar träningsmatch mot Manchester City på Ullevi i Göteborg.
Nu kan medlemmar i Arsenal Sweden köpa biljetter till matchen.
De vanliga biljettreglerna gäller - det vill säga att man kan köpa en biljett per medlem.
Supporterklubben har till en början 1000 ståplatsbiljetter i Arsenaldelen av arenan och de kostar 530 kronor styck.

Matchen mot Manchester City kommer att spelas söndagen den 7 augusti. Kick off är ännu inte spikat, men enligt den info vi fått kommer matchen att starta antingen 18.00 eller 19.00.
Arsenal Sweden kommer före matchen att fixa en rejäl matchsamling med finesser - mer info om det senare när vi har alla detaljer klara.

Biljetterna till matchen kommer att släppas enligt följande: Guldmedlemmar: Idag 7 juni klockan 19.00
Silvermedlemmar: Idag 7 juni klockan 21.00
Bronsmedlemmar: Imorgon 8 juni klockan 11.00

UPPDATERAD: DET GÅR BRA ATT SWISHA!

Skriv BILJ och följt av medlemsnumret på den medlem/medlemmarna som du ansöker åt. 530 kr per biljett gäller och skicka till 1236098172.

För att köpa biljett loggar ni in och klickar er fram till biljettöversikten som finns under fliken biljetter. Sedan betalar ni er ansökan (som till denna match är ett köp). Biljetterna kommer sedan att skickas ut till er så snart vi fått dem från arrangören.

Man måste vara medlem i Arsenal Sweden för att kunna köpa biljetter. Är du inte det eller inte hunnit förnya ditt medlemskap kan ni snabbt göra det online här.