Aaron Ramsey tror inte sina ögon - Wales är vidare till semifinal.

Två assist av Ramsey - Wales vidare

fre 1 jul 2016 kl 23:11

Wales skrällde mot Belgien och vann med 3-1. Aaron Ramsey låg bakom två mål.

Belgien var solklar favorit inför kvartsfinalen, men det var Wales som vann matchen. Aaron Ramsey spelade från start, som vanligt, för Wales och gjorde det bra.

Det var dock belgarna som tog ledningen genom Radja Nainggolan, men Wales kvitterade på en Ramsey-hörna som Ashley Williams nickade in. I andra halvlek tog Ramsey tekniskt skickligt ner en långboll och fick in bollen till Robson-Kanu som vände bort halva Benelux och placerade in 2-1. Ramseys fjärde assist i mästerskapet, och det är han bäst med.

Belgien jagade kvittering, men med några minuter kvar nickade Sam Vokes in 3-1 och matchen var avgjord.

I semifinalen möter Wales Portugal, men då får inte Ramsey vara med i och med att han drog på sig sin andra varning i EM i kvällens match och är därmed avstängd.