Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Claudio Ranieiri under förlustmatchen mot Hull.

"Vi måste jobba hårt för att slå Arsenal"

fre 19 aug 2016 kl 22:25

Leicester succémanager Claudio Ranieiri är inställd på en tuff match. Förra säsongen var Arsenal det enda lag som besegrade The Foxes två gånger.

Leicestermanagern fick se sitt lag förlora med 2-5 på hemmaplan och 2-1 på Emirates mot Arsenal under förra säsongen. Nu vill han se sina spelare ta revansch.
- Vi förlorade två gånger mot Arsenal förra säsongen och vi vet att det är ett bra lag med en bra manager. Jag såg Arsenals första match och de spelade väldigt bra under första halvlek. Arsene Wenger är en av de bästa tränarna i världen och jag respekterar honom mycket, säger Ranieri inför matchen på lördagen.

Leicester föll i premiären mot Hull och Ranieri vill att laget ska hitta tillbaka till det spel som var så framgångsrikt under förra säsongen.
- Vi måste göra allting rätt och sedan kan vi acceptera vårt öde. Våra styrkor är desamma. Stämningen är bra och vi har jobbat hårt på träningarna. Vi kommer inte förändra vår inställning för vi är starka och vi tror på oss själva. Vi vet att vi måste jobba hårt.

Italienaren har en skadefri trupp att välja sin startelva ur, och får dessutom tillbaka Robert Huth efter avstängning.