Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det kommer bli mycket snack om Mourinho v Wenger i helgen efter portugisens nya bok där han berättar att han vill slå Wenger på käften.

Mourinhos nya attack mot Wenger

fre 23 sep 2016 kl 01:33

"I will find him one day outside a football pitch and I will break his face". Det är dags för nästa rond mellan José Mourinho och Arsene Wenger. I samband med ett boksläpp framkommer det att Mourinho vill nita fransmannen - på riktigt.

Duellerna har varit många och det är ingen större hemlighet att Arsene Wenger och José Mourinho inte är bästa vänner. De snaste tio åren har kantats av bråk, både vid sidlinjen av planen och i media.
Mourinho har kallat Wenger "specialist in failure", de har tjafsat om att Chelsea sålde Juan Mata till Manchester United, Wenger har vägrat att ta portugisen i hand och nu senast gick snacket att Wenger vägrat låta Mourinho sitta bredvid honom på en tränarkonferens arrangerad av UEFA.
Nu verkar det som att det är dags för nästa rond.
Utan att något nytt har hänt.

Mourniho är i färd med att ge ut en ny bok som är skriven av journalisten Rob Beasley. Där ska Manchester United-tränaren berätta att han är sugen på att nita Wenger.
Dagar efter bråket om Matas övergång - där Wenger ifrågasatte att Chelsea sålde en nyckelspelare till en direkt rival. Nu var det så att Chelsea och United redan mötts klart den säsongen.
Mourinho ska då ha sagt till Beasley: "When Mr Wenger criticises CFC and Man United over the deal with Mata...I will find him one day outside a football pitch and I will break his face".

Mourinho hävdar också att det var Arsenals spelare som fixade de taktiska detaljerna när Gunners slog Manchester City borta säsongen 14/15. Chelsea hade vunnit mot Swansea med 5-0 och Beasley var i kontakt med portugisen som sa: "Yes was good, now let's see s*** Arsenal".
Duon var övertygad att City skulle vinna med 2-0.
Då ska Beasley sagt att Arsenal gjorde en Chelsea och kopierade deras matchplan för året före. Mourinho svarade stenhårt:
"Mr Wenger gets new 5 years contract" Följt av att han berättade att en Arsenalspelare sms:at honom och berättat att det var spelarna som organiserat det hela under veckan och att Wenger inte sagt något.

Mourinho ska också ha varit vansinnig när Wenger ville ha Cech förra sommaren. Portugisen hävdar att han inte brydde sig om pengar. Vad han ville ha var Walcott och Oxlade-Chamberlain så att han kunde göra dem till storstjärnor - något som Wenger inte lyckats med.
Men här gick han bet.
Wenger vann.

Den som är sugen på mer Mourinhohat mot Wenger kan läsa artikeln på Daily Mail här.