Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lucas gjorde två baljor mot Nottingham i Ligacupen - kanske får han en ny startchans mot Reading nästa vecka.

"Wenger sa till mig att ha tålamod"

tor 20 okt 2016 kl 21:56

Två mål i Ligacupen - två assist igår. Men speltiden har varit begränsad för nyförvärvet Lucas Perez som behöver ha tålamod, enligt Wenger, i sin nya klubb.

Med ett Arsenal i superform efter de två svaga inledande matcherna har Arsene Wenger inte roterat värst mycket. För nyförvärvet Lucas Perez har det inneburit en hel del tid på bänken.
Den nye spanjoren har bara startat två matcher och gjort två inhopp så här långt.
Två mål och två assist har det blivit.
- Wenger har sagt till mig att ha tålamod för han tror på mig, säger Perez.

Anfallaren kostade £17 miljoner att köpa loss från Deportivo La Coruna och nu hoppas han att det fina inhoppet mot Ludogorets - där han passade fram till två av Mesut Özils mål - ska leda till mer speltid.
- Han (Wenger) har sagt att följt mig länge och gillar mig som spelare så jag behöver ta det lugnt. Han har sagt att mina chanser kommer och idag (mot Ludogorets) visade han det. Han är en bra kille som alltid är där och hjälper oss. När du kommer till en ny klubb är det självklart att du är entusiastisk och vill visa upp dig, men det här är Arsenal och det är stor konkurrens. De som spelar gör det bra, säger Perez.
- Vi har sju vinster på raken så det normalt att tränaren tror på och fortsätter med samma lag. Det viktigaste för mig är att vara redo när jag får chansen.