Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Varför kör ni inte bara? Jag vill ha spektakulära matcher!

"PL har inte producerat så här långt"

fre 30 dec 2016 kl 12:38

Arsene Wenger är inte nöjd med vad Premier League erbjudit den här säsongen. Fransmannen säger att ligan "varit en besvikelse på alla plan".

Arsenal möter Crystal Palace på söndag i 2017 års första match. Arsene Wenger höll idag presskonferens inför PL-mötet och skulle då sammanfatta 2016 - som fransmannen tycker är en besvikelse.
På alla plan.
Arsenaltränaren tycker inte att ligan levt upp till förväntningarna så här långt.
- Överlag var det en lovande liga med de bästa tränarna i världen, det lovade ett exceptionellt år, men fram till nu så tycker jag att det varit en besvikelse på alla nivåer. Vi har inte producerat de matcherna som Premier League är känt för.

Wenger tror att en av anledningarna till detta är att alla lag har så många bra spelare - och att alla är under press att inte förlora matcherna.
- Alla matcher har blivit så viktiga, plus att skillnaden mellan favoriten och de mindre lagen gör att vissa lag bara försvarar sig. Jag känner att det finns mer i ligan än vad vi har producerat. Det gäller även vad vi har gjort. Jag är säker på att andra halvan av serien, när alla går för det och inte bara väntar och ser utan kör, kommer att bjuda på spektakulära matcher.

- Det är en väldigt bra liga, varje match är supersvår. Men ur det spektakulära perspektivet som alla förväntar sig har inte visat upp sig än.