Medlemmar: 5370 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Snart är Cohen Bramall en del av den här gruppen på riktigt.

Bramall: "Det var som en dröm"

lör 7 jan 2017 kl 00:08

Skrällvärvningen av Cohen Bramall väntas offentliggöras snart. Nu har vänsterbacken berättat om sitt provspel med Arsenal. 20-årigen trodde inte sina ögon när han fick träna med A-laget på Colney.

Nyheten slog ner som en mindre bomb tidigare i veckan - men den har ännu inte bekräftats av Arsenal. Ändå skriver medier i England att Cohen Bramall inom si och så många timmar kommer att bli klar för Arsenal. Kontraktet ska vara på 2,5 år.
Och den 20-årige vänsterbacken från Hednesford Town - som lirar i Evo-stick north Premier Division, vilket motsvarar det sjunde steget i den engelska ligapyramiden - bjöds in av Sky Sports för att snacka om sitt provspel med Gunners.
Han var imponerad.
- När jag körde in där och såg Arsenal Football Club blev jag helt mållös. Det var som en dröm.

Bramall, som ska ha imponerat så mycket under sitt provspel att Arsenal nu kommer att köpa loss honom för £40 000, trodde först att han skulle få träna med U23-spelarna.
Så blev det inte.
- Jag var med A-laget från första dagen. Mina ögon sken bara upp, men jag försökte göra mitt jobb och mitt bästa, att använda min speed och överlappa från min vänsterbacksposition. Det var bara att försöka visa upp sig för Wenger.

Efter träningen kom Wenger och snackade med Bramall - som Arsenal hoppas ska göra en Vardyresa.
- Han sa "hej, trevligt att träffas" och sade att han gillade hur jag spelar, det var ungefär det. Men bara de orden, det var fantastiskt.

Även BBC har gjort en längre intervju med Bramall. Crewesonen jobbade på en bilverkstad fram till 20 december då han sades upp. Istället ringde hans agent upp och sade att han skulle packa väskan för att åka och provspela med Arsenal. Klicka här för att läsa hela intervjun.

Kommentarer

Bild för Jimmy Roslund

Vad är skrällen? Att Arsenal värvar spelare för feamtiden som förmodligen aldrig kommer spela i a-laget medans det inte finns toppkvalité på marknaden för att förstärka oss?