Medlemmar: 8888 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sean Dyche har sett Arsenal avgöra på stopptid två gånger den här säsongen.

Dyche: "Offside före straffsituationen"

sön 22 jan 2017 kl 19:27

Burnleys manager Sean Dyche är upprörd över att Arsenal tilldömdes en straff i slutsekunderna. Han tycker att domaren borde ha blåst för offside i momentet innan Koscielny träffades i huvudet av Mees spark.

Burnleys manager Sean Dyche är inte nöjd med domarinsatsen i matchen mot Arsenal. Han menar att Laurent Koscielny var offside i momentet innan Arsenal tilldömdes en straff i matchens slutsekunder.
- Faktum är att det är orättvist mot mina spelare, för de gav allting för att få med sig något idag. Att det jobbet var förgäves på grund av linjedomarens beslut - för andra gången mot det här laget den här säsongen dessutom - är en stor besvikelse, säger han till Burnleys hemsida.

När Arsenal mötte Burnley på bortaplan i höstas avgjordes också matchen på stopptid. Då efter att bollen studsat på Koscielnys hand och in i mål.
- På hemmaplan var det farsartat den sista minuten och idag gjorde mina försvarare vad de förväntas göra, det vill säga att skapa utrymme framför mål för att ge målvakten en chans att jobba och förhoppningsvis ställa en spelare offside. Deras spelare är offside, så det är bara att glömma incidenten som hände därefter. Offsiden är solklar, så domaren måste blåsa för den.

Burnley fick en straff med sig några minuter och Arsenal fick dessutom Xhaka utvisad i den andra halvleken. Trots det upplever Dyche att bortalaget inte hade domaren med sig.
- Det är alltid svårt att komma till ställen som detta och få domsluten med sig, men på den här nivån förväntar jag mig att domaren fattar rätt beslut.