Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger ville inte svara på om han erbjudits nytt kontrakt av Arsenal.

Wenger duckade kontraktsfrågan

tor 9 feb 2017 kl 22:18

Arsene Wenger fick frågan om ett nytt kontrakt ligger framför honom - men fransmannen duckade frågan.

Kontraktssnacket med Alexis Sanchez och Mesut Özil har lite hamnat i skymundan de sista veckorna. Nu är det Arsene Wengers vara eller icke vara i klubben som är den stora frågan.
Efter förra veckans två förluster började återigen banderoller synas där fans kräver att fransmannen lämnar klubben.
Men det har flera gånger senaste dagarna kommit rapporter i engelsk media att ett nytt tvåårskontrakt ligger och väntar på honom.

Den senaste texten i ämnet kom i söndags efter 1-3-förlusten på Stamford Bridge och den har retat en hel del fans som gärna vill att Arsenal byter tränare. Wengers kontrakt med klubben går ut efter säsongen.
Och på dagens presskonferens kom frågan på nytt upp.
Men 67-åringen ville inte säga om han erbjudits nytt kontrakt eller ej.
- Återigen tack för att ni bryr er om min framtid, men det är inte det viktigaste. Vad som är viktigt för mig är att Arsenal Football Club gör det bra. Och jag kommer ägna hela min energi att klubben gör det.

Frågan han fick svarades aldrig på varpå journalisten ställde den igen.
- Jag svarar på frågan varje vecka och inget har förändrats jämfört med förra veckan. Det är det. Jag tycker att Arsenal är gjort av speciell styrka och den styrkan är att stå samman när det inte går bra. Det är trevligt att ni bryr er om hur jag mår, men det är inte det viktigaste för tillfället. Jag är professionell och jag har ett jobb. Det är vad jag gör.