Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger sade att Ian Wright måste ha missförstått honom i torsdags när de träffades på middag och Q&A.

"Jag är inte redo att vila än"

sön 12 feb 2017 kl 02:41

Ian Wright hintade att Arsene Wenger var redo att sluta som Arsenaltränare. Men det avvisade fransmannen idag efter segern mot Hull.

Det blev ett herrans liv när Ian Wright i BBC:s 5 live sade att han tror att Arsene Wenger kommer sluta efter säsongen och "jag var med the boss igår kväll och om jag ska vara helt ärlig så fick jag intrycket av att "that´s it". Jag tror genuint, jag var med honom ett par timmar igår kväll, vi snackade, och såklart sade han inte till mig att "jag ska lämna efter säsongen". Men jag får intrycket av att bara titta på honom att det här är "that´s it. Han sade faktiskt när vi snackade igår kväll att hans tid går mot sitt slut. Jag har aldrig hört honom säga det innan".

Wenger fick så klart frågor om den förre Arsenalskyttekungens uttalande efter 2-0-segern mot Hull.
Föga oväntat tillbakavisade han snacket om att han skulle sluta.
- Jag vet inte vad Ian Wright har sagt.

Han sade att han fick intrycket av att du var på väg mot slutet och på väg att lämna.
- Nej, nej. Det var en Q&A. Jag kanske var trött för jag går upp tidigt på morgonen och slutar sent på kvällen, jag är trött jag. Men jag gav inte någon indikation om min framtid.

Pratade du privat med Ian Wright i torsdags?
- Nej, det var en Q&A med medlemmar i Diamond Club. Det var på kvällen så det var många människor där. Vi hade en liten middag före, men det var inte vi två. Det var fyra eller fem.

Så du tror att Ian har misstolkat dig?
- Ja, ja. Jag uppskattar väldigt mycket att ni vill att jag ska vila. Men jag är inte redo för det än.