Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Primorac öppnar för en fortsättning både för honom och Wenger i Arsenal.

Boro: "Wenger överväger inte att lämna Arsenal"

fre 17 mar 2017 kl 14:11

Boro Priomarc uttalar sig inte ofta. Men nu har det hänt. Och det han säger är att Arsene Wenger inte har några planer på att lämna klubben i sommar.

Det har varit mycket fokus på Boro Primorac. Arsene Wengers högra hand som varit i klubben sedan mars 1997 och jobbat sida vid sida med fransmannen. Det började med att rapporter från Turkiet placerade honom som ny tränare i Konyaspor.
Detta förnekades ganska snabbt av klubben.
Och de första riktiga tecknen på vad som komma skall i sommar dog snabbt ut.

Nu ska Primorac själv ha uttalat sig. Både och sin egen och Arsene Wengers framtid.
Det är Four-Four-Two som använder citat från den kroatiska tidningen Jutarnji List.
Där säger Boro:
- Det har var varit många liknande stories de senaste 20 åren som jag jobbat med Wenger. Men jag kommer aldrig att gå till den där turkiska klubben. Det helt påhittat.

Om Wengers vara eller icke vara säger Boro:
- Wenger överväger inte att lämna Arsenal. Självklart ser det inte bra ut att förlora med 1-5 två gånger i Champions League, även om det var mot Bayern München. Vi förstår att fansen inte är glada, det är inte vi heller. Men när det kommer til kritiker så finns det inga mindre tacksamma inom fotbollen än fans och före detta spelare. Arsenals styrka de senaste 20 åren har varit Wenger. Det är inte alltid bara resultat, även business är en del av klubben som betyder.