Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Klockan tickar för Arsenalmanagern.

Wenger: "Jag har bestämt mig"

lör 18 mar 2017 kl 17:16

Arsenal och Arsene Wenger har satt sig i en väldigt tuff sits inför ligaavslutningen.

Det var en nedstämd Arsene Wenger som intervjuades av Sky Sports efter förlusten mot West Bromwich.
- Jag tycker det var en typisk Premier League-match. Ett lag som hade bollen och ett lag som försvarade sig väl samt hade bra kontringar och fasta situationer. Vi var medvetna om faran med kontringar och hörnor i halvtid. Tyvärr lyckades vi inte att göra några mål i andra halvlek. Vi måste alla ta ansvar för förlusten och förbereda oss väl inför nästa match, sa Arsenalmanagern.

Sky: Fokuserade ni på West Broms spel i förberedelserna inför matchen?
- Självklart. Vi tränar alltid på samma system, inför varje match. De var väldigt kliniska.

Ni var också otursamma att dra på er tre skador. Vad kan du säga om dem?
- Petr Cech tvingades utgå i första halvlek med en vadskada. Sanchez fortsatte spela men var inte sig själv i andra halvlek, bara haltade, så jag bestämde mig för att plocka av honom. Hans vrist ser inte bra ut.

Hur oroande är det med fyra förluster av fem matcher?
- Det är väldigt oroande eftersom vi inte är vana med det. Vi har en otroligt tuff uppgift framför oss för att kämpa tillbaka. Vi behöver omgruppera oss och fokusera på kommande matcher. Vi har flera stora matcher framför oss.

På presskonferensen efter matchen fick Wenger på nytt frågor om sin framtid.
- Jag vet vad jag kommer göra i framtiden. Ni kommer få veta snart, väldigt snart. Det är inte något jag nödvändigtvis oroar mig för idag. Vi är i en unikt dålig form som vi inte upplevt på tjugo år. Vi förlorar match efter match för tillfället och för mig är det mycket viktigare än min framtid.