Medlemmar: 8778 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere i Bournemouths tröja. Blir han kvar där på permanent basis nästa säsong?

Wilshere borta resten av säsongen

ons 19 apr 2017 kl 10:07

Jack Wilshere klev av Bournemouths bortamatch mot Tottenham i lördags med en skada som kommer att hålla honom borta återstoden av säsongen. Nu reses allt fler frågetecken om hans framtid i Arsenal.

Uppgifterna om Wilsheres skada publicerades av The Telegraph på tisdagskvällen, och det ska handla om en fraktur i samma ben som höll honom borta från spel i stort sett hela säsongen 2015/16. Det är inte ett komplett benbrott utan en spricka i benet, men ännu en rad kan under alla omständigheter alltså läggas till i hans allt längre sjukjournal.

Jack har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal och Bournemouths manager Eddie Howe har tidigare sagt sig vilja köpa loss honom när låneavtalet går ut efter den här säsongen, och med tanke på hans skadehistorik är det nog bara att konstatera att han aldrig kommer att bli en toppspelare i Arsenal eller Premier League överhuvudtaget. Han har sedan sin genombrottssäsong 2010/11 inte spelat mer än 25 matcher för Arsenal under någon säsong och missade i stort sett hela säsongerna 2011/12 och 2015/16 med ett flertal längre skadeuppehåll under övriga säsonger.