Medlemmar: 5371 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere i Bournemouths tröja. Blir han kvar där på permanent basis nästa säsong?

Wilshere borta resten av säsongen

ons 19 apr 2017 kl 10:07

Jack Wilshere klev av Bournemouths bortamatch mot Tottenham i lördags med en skada som kommer att hålla honom borta återstoden av säsongen. Nu reses allt fler frågetecken om hans framtid i Arsenal.

Uppgifterna om Wilsheres skada publicerades av The Telegraph på tisdagskvällen, och det ska handla om en fraktur i samma ben som höll honom borta från spel i stort sett hela säsongen 2015/16. Det är inte ett komplett benbrott utan en spricka i benet, men ännu en rad kan under alla omständigheter alltså läggas till i hans allt längre sjukjournal.

Jack har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal och Bournemouths manager Eddie Howe har tidigare sagt sig vilja köpa loss honom när låneavtalet går ut efter den här säsongen, och med tanke på hans skadehistorik är det nog bara att konstatera att han aldrig kommer att bli en toppspelare i Arsenal eller Premier League överhuvudtaget. Han har sedan sin genombrottssäsong 2010/11 inte spelat mer än 25 matcher för Arsenal under någon säsong och missade i stort sett hela säsongerna 2011/12 och 2015/16 med ett flertal längre skadeuppehåll under övriga säsonger.

Kommentarer

Bild för Woody

Djupt trist att Jack aldrig blev den man trodde. En supertalang med skadeoflyt och även tyvärr bristande omdöme många gånger. Förmodar det aldrig blir mer än så här. Rock on !

Bild för Jonas Eriksson

En kille som hade många verktyg i lådan men som inte visste hur dom skulle användas riktigt. Men nu så förnyar vi nog hans kontrakt ska du se. 

 A football team is like a beautiful woman. When you do not tell her, she forgets she is beautiful.

Bild för Jimmy M

Han hörde väl att Wenger skulle skriva på för ytterligare två år och bestämde sig därför att göra en fraktur i benet......

Bild för Alberto Hagund

Instämmer helt med Woody, oerhört tråkigt för Jack! En sådan fröjd för ögat när han är i form och spelar med hjärtat. Hur kan man låta bli att minnas Norwich borta och tiki-taka-målet?

Once you're  a gunner // You'll always be a gunner.

Bild för Byarum

Det var Norwich hemma,,,var på plats på Emirates bakom "rätt mål"... 

Bosse