Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey gratulerar Monreal efter att spanjoren kvitterat på Wembley.

"Vi vill vinna cupen för Wenger"

mån 24 apr 2017 kl 14:03

Aaron Ramsey tycker att Arsenalspelarna svikit Arsene Wenger under säsongen. Nu vill walesaren att laget vinner FA-cupen för sin manager - och sig själva.

Arsenal har gjort flera rejäla djupdykningar under säsongen och Arsene Wenger har fått massor med kritik.
Men efter 2-1-segern mot Manchester City på Wembley igår, som betyder att Gunners är klart för FA-cupfinal, säger Aaron Ramsey att:
- Vi har svikit honom några gånger den här säsongen, vi vill vinna cupen för honom och oss själva.
- Jag älskar den här turneringen. Vi har varit ganska framgångsrika de senaste åren och man kan se passionen som spelarna har. Vi hamnade i underläge, men körde på och fick ett resultat. Vi har visat vilken karaktär det finns i det här laget, säger Ramsey.

Det var Ramsey som dribblade huvudlöst i offensivt läge efter en hörna när Manchester City tog ledningen. Walesaren blev av med bollen, Yaya Touré serverade Agüero i djupet som chippade bollen över en passiv Petr Cech.
Mittfältaren säger så här om situationen:
- Jag gjorde ett misstag vid deras mål, det var smärtsamt. Men jag vet att man efter sådana situationer måste svara upp. Man kan inte låta dem påverka dig. Jag kämpade på och jobbade allt vad jag kunde. Jag var i position och tacklade och det betalade sig.

- Det var viktigt att vinna så att vi har något att se fram emot resten av säsongen. Nu har vi sju "cupfinaler" att avsluta ligan med så att vi slår oss in i topp fyra. Vi vet att vi är kapabla att fixa det och vinna varje match, men vi måste vara fokuserade i varje enda minut.