Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Så här vill Cech se ut resten av matcherna som är kvar den här säsongen.

"Vi måste vinna resten av matcherna"

tis 25 apr 2017 kl 15:34

Sju matcher kvar i ligan. Petr Cech säger att Arsenal måste vinna allihop om det ska finnas chans till Champions League-spel nästa säsong.

Efter en mycket tung period efter nyår var förra veckan bra. Arsenal slog Boro borta i ligan och följde upp med att slå Manchester City på Wembley i FA-cupsemifinalen.
Nu säger Petr Cech att det krävs samma insats framöver i varje match som i söndags.
Sju matcher är kvar i ligan.
- Vi måste se till att vi vinner varje match som är kvar, säger keepern till Independent.

Arsenal är bara sjua i Premier League-tabellen, men har spelat mindre matcher än de andra lagen i toppen.
På onsdag kväll kommer Leicester till norra London.
- Insatsen, fokuset och viljan måste vara den samma som i söndags. Speciellt självförtroendet, säger Cech.
- Jag kände att det självförtroendet som vi startade med, även fast vi hamnade i underläge, man kände att det var inte något problem. Vi hade 30 minuter och ändå i en match som mot Crystal Palace, när vi hamnar i underläge, så ser det ut som att laget inte kan hitta svar att komma över det. Idag (söndags) hade vi tron. Vi behöver fortsätta så.

Fyra av de sju återstående matcherna är på hemmaplan. Leicester, Manchester United, Sunderland och Everton. Tre på bortagräs: Spurs, Southampton och Stoke.
- Jag tror att vi kommer att vara under press i varje match nu. Eftersom vi är i den positionen vi är i ligan finns inget val. Vi måste ta trepoängare i varje match och hoppas att vi kan nå en direktplats till Champions League nästa säsong, säger Cech.