Medlemmar: 5371 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alexis tackar Özil för framspelningen till 1-0.

Långt ifrån fullsatt när Arsenal vann

tis 16 maj 2017 kl 22:53

Arsenal tog en bekväm seger inför ett nästintill halvtomt Emirates. Alexis Sanchez avgjorde med två mål i den andra halvleken.

Läs matchrapport

Kommentarer

Bild för George Adams

Bra resultat!

Men också en väldigt bra och tydlig signal till ledningen, som utan horder av helg fotbollsturister på Emirates läktare blev ett tydligt statesment.

Reclaim the game! Give us our Arsenal back..

Bild för Sral

Fotbollsturister? Räknar du in vi från Arsenal Sweden som har kunnat åka på en handfull matcher eller färre då?

Bild för George Adams

Jag tror du förstår vad jag menar Sral.

Reclaim the game! Give us our Arsenal back..

Bild för Sral

Kanske, men det är ett slentrianmässigt uttryck som har någon slags värdering i vem som är mer fan än någon annan i sig. Tycker man ska vara försiktig med sånt.

Bild för George Adams

Men Sral..

Som jag skrev i match tråden nyss. Många. Väldigt många av de som regelbundet följer Arsenal på nära håll vill se en förändring . Och i vår klubb finns inte så många verktyg att ta till pga av ledningsstruktur och Wengers ovanligt stora "makt" och att klubben just har en stor andel "fotbollsturister" delvis pga sitt läge i huvudstaden.

Att supportra ett lag behöver precis som i alla relationer inte betyda att man står bakom allt som sker och självklart har man rätt att visa detta.

Reclaim the game! Give us our Arsenal back..

Bild för Sral

Självklart har man rätt att visa det. Självklart. Ingen tvingar en att köpa en matchbiljett eller säsongsbiljetter. Jag vände mig bara mot uttrycket "fotbollsturister".