Medlemmar: 8706 st.

Ramsey lobbade snyggt in 2-0 till Arsenal.

Ny seger för Arsenal i Sydney

lör 15 jul 2017 kl 13:59

Giroud, Ramsey och Elneny. Det var Arsenals målskyttar i dagens 3-1-seger mot Western Sydney Wanderers.

I torsdags blev det 2-0 mot Sydney FC. Idag 3-1 mot Western Sydney Wanderers.
Arsene Wenger böll sin struktur i laguttagningen och de som hoppade in i torsdags fick starta idag.
Och det var i den första halvleken som alla Arsenalmål kom.

I den 33:e minuten gjorde Nacho Monreal en bra löpning och hittade Olivier Giroud i boxen. Den franske anfallaren hade dåligt med både yta och vinkel, men skickade ändå bollen upp i nättaket bakom Sydneykeepern.
Bara ett par minuter senare kom 0-2.
Monreal hittade Aaron Ramsey med en bra långboll. Walesaren väntade snyggt på ”rätt” studs och lobbade sedan in Gunners fjärde mål på ANZ Stadium den här sommaren.
Minuten före vilan gjorde Mohamed Elneny 0-3. Mittfältaren, som spelade mittback igen, drog till från distans efter en hörna. Bollen styrdes styggt på en hemmaspelare och ställde Janjetovic i hemmamålet.
Matchen var så klart avgjord.

Direkt i andra drog Elneny ett fint distansskott som tyvärr tog i ribban. Giroud kunde sen inte nicka in returen. Sen kom målet som gjorde att hemmalaget vann den andra halvleken. Det började med att Lustiacas sköt i ribban. Sen drog Ramsey en hemåtpass som Martinez plockade upp. Indirekt frispark. Lusticas första skott blockas, men det andra går in. 1-3.
Med knappa 25 minuter kvar bytte Wenger ut alla de tio utespelarna.
Arsenal hade några chanser på slutet och inbytte Eddie Nketiah ett skott i stolpen. Han fick ett läge till och Theo Walcott hade också en bra chans.
Men matchen slutade 3-1 till Arsenal.

Arsenal reser nu till Kina där matcher mot Bayern München och Chelsea väntar nästa vecka.