Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är Lehmann lika bra som ledare som han var som målvakt?

Pires och Gilberto: "Lehmann ett bra tillskott"

tis 25 jul 2017 kl 14:53

Många supportrar såg det som mycket positivt att Jens Lehmann sedan i somras ingår i ledarstaben kring Arsenals A-lag - och Lehmanns gamla lagkamrater Robert Pires och Gilberto Silva håller med.

Robert Pires och Gilberto Silva var lagkamrater med Jens Lehmann under tre respektive fem säsonger och känner således tysken väl. Till Sky Sports säger båda att de tror att det var ett bra drag av Arsene Wenger att anställa sin gamla målvakt i tränarstaben.

Pires säger så här:
- Jag är glad för Jens skull, han är en bra person med rätt inställning. Han kan hjälpa både målvakterna och laget i övrigt. Ett lag måste ha vinnarinstinkt och det har Jens alltid haft. Ibland är han väldigt strikt men det krävs disciplin i ett omklädningsrum och det kan Jens bidra med.

Gilberto Silva fyller i:
- Han är professionell och har en stor passion för fotboll. Jag är övertugad om att det kommer att betyda mycket att ha honom med därför att han är en person som pushar andra i rätt riktning när det börjar spåra ur och är en positiv influens.

Fina ord från de gamla lagkamraterna, med andra ord. Vi får hoppas att de får rätt och att Lehmann kan pusha laget till stordåd.