Medlemmar: 5587 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Har du med Giroud i ditt fantasylag?

Gå med i Arsenal Swedens Fantasty-liga

mån 7 aug 2017 kl 16:39

Nu är den nya Premier League-säsongen strax igång, och med det kör också en ny säsong av Fantasy Premier League igång!

I år kör Arsenal Sweden en egen liga, och den spelare som slutar högst upp i tabellen när säsongen är klar vinner en matchtöja.

Gå in och registrera dig på fantasy.premierleague.com, ta ut ditt dream team och gå efter det in på Join Private League, skriv där in 119905-31299 och vips är du med och tävlar!
Tävlingen är öppen för alla som är medlemmar i Arsenal Sweden.

Här är mitt lag såhär innan säsongen dragit igång:

Jag har utgått ifrån spelare jag tror kommer att leverera så mycket poäng för mig som möjligt, jag räknar tex med att Courtois kommer att hålla x antal nollor för Chelsea som har ett erkänt bra försvar, det samma gäller också för Trippier som efter att Hotspurs sålt Kyle Walker till Man City kommer att få rejält med mer speltid.

Lindelöf har jag egentligen ingen ursäkt för, jag gillar honom och Mourinho har en förmåga att skapa tighta försvar, den kommer nog också ske här, jag hoppas också att Hector Bellerin fortsätter på den fina avslutning han hade på förra säsongen och slänger in några fina assister.

Om backlinjen var obalanserad så gäller den i ännu högre grad mittfältet, jag sätter min tro till att Klaasen fortsätter sitt poängspel ifrån Ajax nu när han kommit till Everton, de andra tre behöver egentligen inga kommentarer, alla tre är så nära garanter för poäng som det går. 

När vi kommer upp till anfallet så är det mycket hopp, Alexandre Lacazette kommer att göra mycket mål, så mycket kan vi vara säkra på, det är också därför han har kaptensbindeln, men när det gäller dom andra två är det inte lika givet, Gabbiadini kom in i ett Southampton i vintras och gjorde mål på allt den första tiden, men sen stannade han till, men jag hoppas att Italienaren hittar formen igen, då är det value for money. Jermaine Defoe SKA vara en målgaranti, minst 15 mål ska man kunna skriva upp på han, MEN, han är tillbaka i sin gamla klubb Bournemouth och han är dessutom äldre, men Bournemouth är såklart ett bättre lag än hopplösa Sunderland som Defoe inte lyckades rädda kvar trots en diger målskörd förra säsongen.

På bänken har jag relativt billiga spelare men som jag tror kan leverera om dom får chansen, McAuley är en erkänt duktig målgörare från sin mittbacksposition och Matt Ritchie bör kunna leverera fint från sin högerkant hos Newcastle.

Vilket lag väljer du?

Kommentarer

Bild för Leif Almqvist

jag har en Head to head-liga, Private, Arsenal Sweden. kod: 583289-379662

Gå med där oxå...

Costanza

Bild för Jonas Eriksson

Kul med fantasy. Jag tar en XL tröja tack. ;-)

 A football team is like a beautiful woman. When you do not tell her, she forgets she is beautiful.

Bild för Leif Almqvist

Kul med head to head !!!   2 dagar kvar....

Bild för Christer Sköldälw

Skrev in numret men det kommer upp att det är invalid code. Är det någon siffra som ni glömt skriva med?

(Det funkade nu!)

Bild för Niklas Erikson

Hjälp - får invalid code hur jag än gör....