Medlemmar: 5587 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Giroud avgjorde premiären mot Leicester.

"Giroud är fantastisk"

lör 12 aug 2017 kl 13:43

Arsenal lyckades vinna den minst sagt händelserika öppningsmatchen mot Leicester under fredagskvällen efter ett sent vinstmål av Giroud. Efter matchen hyllade Wenger fransmannen och hans vilja att stanna i klubben.

Giroud är en av de spelarna som det har pratats om under sommaren och som har ryktats vara på väg bort från klubben. Nu verkar det dock som om fransmannen har bestämt sig för att stanna och slåss för sin plats - ett beslut som Arsene Wenger är mycket nöjd med.

- Han är fantastisk, sa Wenger under presskonferensen på fredagskvällen. 

- Jag gav honom en möjlighet att lämna eftersom att jag hade många anfallare och det är viktigt för honom att han får känna att han får spela men jag ville inte att han skulle gå. I slutändan valde han att stanna och det var en av de bästa dagarna under de senaste veckorna för mig. Jag vet hur viktig han är inte bara som spelare, han är en fantastisk spelare, men också hans närvaro i truppen. Det var en lättnad för mig när han valde att stanna. Giroud på topp är en av de bästa. 

Kommentarer

Bild för George Adams

Håller med!

Reclaim the game! Give us our Arsenal back..

Bild för Patric Johansson

Hoppas hyllningskörerna fortsätter denna säsong. Och på alla spelare som förtjänar det. 

Bild för MikeR

Perfekt om han vill ta en roll som supersub och kunna ändra på spelstilen i en match. Kul med byten som gav resultat, Ramsey kommer att göra en kanonsäsong :) 

I'll answer to nobody !!

Bild för Tony Rimstedt

Giroud platsar i Frankrikes landslag men inte i Arsenal HJÄÄÄÄÄÄLP  Är en KANONSPELAERE att ha på hörnor,frisparkar o inlägg mot andra lags fyrtorn i mittförsvaret däremot håller jag ALDRIG med om Ramsey men även han måste ha tur någon gång med alla dom chanserna han haft så KÖP EN KejSARE på mittfältet nuuuuuuuuu.