Medlemmar: 5371 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal Swedens podd: Avsnitt 3

mån 21 aug 2017 kl 11:10

I säsongens tredje avsnitt tar vi upp de två matcherna som spelats i ligan och pratar lite taktiska uppställningar, hur många sifferkombinationer kan man komma på för att beskriva en startelva? Givetvis smyger det sig in lite snack om värvningar då fortfarande är kvar i augusti.

Följ oss på Twitter (@arsenalsweden), Instagram (@arsenal_sweden) eller maila oss på podcast@arsenal.se

GÄSTER: Malin Hägg (@onemalinh) & Larra Lundstedt (@larralundstedt)

PROGRAMLEDARE: Fredrik Svensson (@BGFSvensson)

INTRO: Admir Sahman (@AdmirSahman)

OUTRO: Danny Graft - Arsenal

 

Varje vecka bjuder Arsenal Sweden på en podcast fylld av diskussioner, gäster, listor, frågor och annat gott & blandat. Nu är vi inne på den tredje officiella säsongen och förhoppningsvis kommer alla att njuta av säsongen.

För att hitta podcasten klickar ni er in här och väljer om ni vill lyssna på den via iTunes eller Android, ladda ner den som mp3 eller streama direkt via vår hemsida! Som sagt, alla alternativ finns här! 

Notera att ni kan lyssna på den direkt när den släpps enbart om ni prenumererar på podcasten på iTunes. Annars får man vänta en eller två timmar innan den dyker upp!