Medlemmar: 5587 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vilka spelare blir heta i oktober. Alexis kanske?

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

tis 10 okt 2017 kl 13:15

Halloj i stugan, här kommer månadens fantasty-uppdatering!

Liksom för dom riktiga lagen i Premier League så börjar också Fantasy-ligan att fästa sig när september har blivit oktober, och jag vägrar fortfarande att byta bort Dele Alli i förhoppningen att det är mitt lag som jinxar honom till att inte uppnå stordåd, alltså tar jag en för laget.

Agüero som var med i en trafikolycka härom veckan ledde innan dess poängligan efter en galen månad av målande för argentinaren, nu är det halvskadade Lukaku som hugger bakifrån och säkerligen kommer gå om rivalen från City om han bara kan starta nästa match

I Arsenal Sweden-ligan så har vi nu en ny ledare i Team Vinsa på 456 poäng med PeakyBlinders som tvåa och Fifty shades of Gray som halkat ned en placering till tredje plats. För mig själv gick september snäppet bättre än augusti, jag ligger nu i alla fall på plats 169 och med mina mått är det smått fantastiskt, men jag kommer säkerligen att jinxa till det och hamna bland dom 100 sista igen, var så säkra nu när jag dessutom har lagt till ytterligare än Spursare i mitt lag.

Annars är dom hetaste poängtagare till bra pris just nu mannen med det stora afrot Fellaini och Burnleys ytterback Ward som båda tjänat in bra med poäng trots låga kostnader.

Lycka till i oktober med era lag!