Medlemmar: 5587 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

West Ham och Crystal Palace ryktas vilja värva Wilshere.

Wilshere funderar på att lämna Arsenal

ons 11 okt 2017 kl 15:18

Jack Wilshere drömmer om VM-spel i sommar och funderar på att lämna Arsenal för att få mer speltid. Det skriver The Times idag.

Det var inte länge sedan det kom rapporter om att Arsenal var på väg att erbjuda Jack Wilshere ett nytt fyraårskontrakt. Och det var nyligen som mittfältaren själv sade att han "älskade klubben och ville stanna".
Idag skriver Times att engelsmannen funderar på att lämna klubben i januari.

Wilshere ska vilja spela VM i sommar och för att göra det behöver han mer speltid. England har inte direkt något överflöd av kreativa mittfältare. Gareth Southgates lag är klart för Rysslandsmästerskapen och kan testa spelare i sina kommande träningsmatcher.
Först ut Brasilien och Tyskland i november.

Arsenal å sin sida ska inte vara sugna på att släppa Wilshere i januari på lån. Mittfältarens kontrakt går ut efter säsongen och gissningsvis kan man tänka sig att sälja honom efter nyår om man bestämt sig för att inte behålla honom eller om han själv inte vill stanna.

Wilshere har bara spelat matcher i Ligacupen och Europa League den här säsongen.
Klubbar som West Ham och Crystal Palace sägs vara intresserade, enligt Times.

Kommentarer

Bild för Patric Johansson

Varför ska alla spelare (oavsett lag) lämna ett lag så fort dom inte får spela så mycket dom vill eller på den platsen dom vill??

Det gäller att kämpa för sin plats. Tiga och kriga på. Börjar bli trött på alla som ger upp vid minsta motgång och gnälla. 

Bild för Ted Sommer

Jag ser det som att Wenger är rädd för att Wilsheres miljoner skador på sina fötter ska slås upp, och därför väldigt begränsad speltid? 

I mina ögon har Wilshere en given plats i startelvan som det ser ut just nu..

                                                Cazorla (när han väl är tbx)

                           Ramsey/Xhaka           Willpower