Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jack vill spela mer i ligan.

Frustrerad Wilshere kan lämna Arsenal

lör 25 nov 2017 kl 10:38

Han har inte lyckats slå sig in i Arsenals Premier League-lag. Nu kommer Jack Wilshere snacka transfer med Arsene Wenger inför januarifönstret.

Jack Wilshere är tillbaka från alla skador och mittfältaren har fått spela i både Ligacupen och i Europa League. Men när Arsene Wenger har ställt upp med förstalaget i ligan har det blivit bänken, och inhopp som bäst, för Jack.
Han drömmer om en plats i Englands VM-trupp i sommar.
Men för att komma med där har förbundskaptenen Gareth Southgate sagt att 25-åringen behöver speltid i Premier League.
- Jag vill spela i ligan så självklart är jag frustrerad. Jag kommer att försöka allt. Men jag tror att vi behöver om möjligheten att lämna i januari när det kommer till det. Det är en månad kvar, så vi får se vad som händer, säger Jack till Mail.

Hans kontrakt går ut efter säsongen och det lär knappast saknas intressenter efter nyår om Wilshere skulle vilja lämna Arsenal.
- Jag och bossen kommer troligen ha ett snack innan dess. Vi har känt varandra länge nog och vi har en bra relation där vi kan vara ärliga mot varandra.

Om sin höst säger Jack:
- Jag har blivit så fit som jag kan och jag har spelat ett par matcher nu så jag känner mig redo. Det är upp till bossen. Det är svårt när man spelar var tredje vecka. Jag kom in mot City, men inte mot Tottenham. Det ändras varje vecka. Det är många matcher. Han har alltid varit bra mot mig innan.