Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jack har startat de tre senaste ligamatcherna, blir det en fjärde ikväll?

"Jag är nära mitt bästa nu"

tor 28 dec 2017 kl 12:55

Jack Wilshere är tillbaka på riktigt och startar numera i Premier League. Själv känner engelsmannen att han är nära sitt bästa nu.

Efter ännu en svår skada är nu Jack Wilshere tillbaka på allvar. Mittfältaren har slussats in i laget under hösten och i de tre senaste ligamatcherna har Arsene Wenger gett honom chansen att spela från start.
Själv säger han:
- Jag tror att jag är nära mitt bästa nu. Det har blivit bättre och bättre för varje match. Liverpool var nog det tuffaste motståndet jag haft det här året och det kändes bra.

Under förra säsongen var Jack utlånad till Bournemouth.
- Jag lärde mig mycket om försvarsspel under förra året för när du spelar för ett lag som Bournemouth så har du inte alltid bollen och du behöver koppla på defensiven. Det känns som att det verkligen gynnat mig och att jag är en bättre spelare. Jag känner mig mer säker defensivt och har mer självförtroende när jag jag går in i dueller för att vinna bollen. Det känns bra och jag hoppas det fortsätter, säger Wilshere.

25-åringen har ett kontrakt som går ut i sommar. Ännu har ingen lösning om förlängning nåtts - men Wenger sade på presskonferensen igår att känslan var att Wilshere ville stanna och att han hoppas parterna kan nå en ekonomisk lösning.