Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är han näste Arsenaltränare?

Arsenal allt mer sugna på Löw

tor 8 mar 2018 kl 00:06

Tysklands nuvarande förbundskapten Joachim Löw framstår allt mer som kandidaten för att ta över efter Arsene Wenger, enligt ESPN

Wengers position i Arsenal har försvagats betydligt under året och källor nära A-laget ska ha berättat för ESPN att ledande spelare har tappat förtroendet för fransmannen.
Trots att Wengers kontrakt som manager inte löper ut förrän juni 2019 pekar mycket på att den 68-årige tränaren nu börjat förlora mycket av sitt stöd inom Arsenal.

Monacos Leonardo Jardim och Celtics manager Brendan Rodgers har sina beundrare på Emirates, men mycket pekar på att Löw är det stora namnet som det viskas om i norra London.

Det finns hopp om att Löw ska bli frestad att anta utmaningen att vända på Arsenals svåra situation efter sommarens VM i Ryssland. Löws kontrakt med Tysklands landslag går ut 2020.
Samtidigt kommer också rapporter om missnöje från spelartruppen mot Wengers träningsmetoder och träningsintensitet under viktiga skeden av säsongen. Spelarna är också upprörda över bristen på ledare i truppen och att det pekas för mycket finger, men även att Alexis Sanchez såldes till en rival.

Wengers öde är ännu inte förseglat, men Europa League-mötet mot Milan kan bli avgörande för hans vara eller icke vara.
Ett eventuellt misslyckande med att vinna Europa League, Arsenals enda väg till Champions League, skulle innebära att Wenger enkom har att förlita sig på sin relation till Stan Kroenke för att eventuellt behålla jobbet.