Medlemmar: 8784 st.
Visa menyn

Bli medlem & information

Här kan du som inte har varit med i Arsenal Sweden innan bli medlem - och här kan ni som har utgående medlemskap förnya era.

Betalning sker via Swish, kort (VISA/Mastercard) online eller via plusgiro (administrativ avgift på 25 kronor tillkommer).
Inloggningen på webbplatsen börjar fungera direkt om du betalar med kort eller Swish. Om du betalar med plusgiro tar det oftast en bankdag innan ditt medlemskap aktiveras.

Så här delar vi upp medlemskapen:

Nu kan du bli medlem för resten av den här säsongen och hela nästa - medlemskapet gäller till sista maj 2025.

Vuxenmedlemskap: 375:-

Familjemedlemskap: 750:-  Där familjemedlemmarna skall vara skrivna på samma adress. Du kan ansöka om en biljett per medlem per match till de som är med i familjemedlemskapet.

Ungdomar under 16 år: 75:-

(medlemskapet gäller till sista maj 2025):

Detta ingår i medlemskapet:

 • Tillgång till allt exklusivt material på Arsenal.se
 • Tillgång till Sveriges största webbshop med Arsenalsouvenirer
 • Tillgång till forumet på webbplatsen
 • Chans att köpa biljetter till Arsenals hemmamatcher direkt från supporterklubben till ordinarie pris
 • Chans att kunna åka med på klubbens medlemsresor
 • Medlemskort och inloggning på Arsenal.se
 • 15% rabatt på mat och dryck (ej dagens eller redan nedsatta priser) på alla O'Learys sportbarer runt om i Sverige vid uppvisande av medlemskort innan du beställer.
 • 15% rabatt på mat och dryck på puben The Flying Horse i Stockholm (vid uppvisande av medlemskort innan du beställer).
 • 15% rabatt på notan på Noppas i Gävle
Såhär fungerar medlemskapsnivåer:
 

Arsenal Sweden har tre kategorier av medlemskap, brons, silver och guld och den enda skillnaden mellan dessa kategorier är att biljettansökningar öppnar först för guldmedlemmar, sedan silver och sist brons. Mer information om dessa följer här under.

Bronsmedlem

Alla nya medlemmar i Arsenal Sweden tilldelas ett bronsmedlemskap. Som bronsmedlem har man tillgång till alla medlemsförmåner, allt innehåll på hemsidan och Arsenal Swedens webbshop.
Vid biljettansökan får bronsmedlemmar, i normala fall, söka två timmar efter silvermedlemmar.

Silvermedlem

När en medlem har förnyat sitt medlemskap en gång blir denna silvermedlem. Förnyelse av medlemskap behöver inte vara två år på följd. Om man haft ett glapp på ett eller flera år i sitt medlemskap är man fortfarande silvermedlem vid förnyelse. Silvermedlemmar har såklart tillgång till samma medlemsförmåner och innehåll på Arsenal.se som bronsmedlemmar.
Vid biljettansökan får silvermedlemmar, i normala fall, ansöka två timmar före bronsmedlemmar. Silvermedlem som ansöker om biljett efter att ansökan har öppnat för bronsmedlemmar har inte förtur före dessa.

Guldmedlemskap

Guldmedlemskap är en speciell kategori som tilldelas medlemmar som gjort ett betydande arbete för Arsenal Sweden under en längre period. Exempel på detta kan vara:

 • Aktiv artikelskribent/podcastare på hemsidan som under en längre period kontinuerligt bidragit med innehåll
 • Aktivt arbete i Arsenal Swedens styrelse
 • Driva och förbättra Arsenal Swedens sociala medier

Vid biljettansökningar öppnar ansökan för guldmedlemmar innan övriga medlemmar, normalt en timme före silver. Guldmedlem som söker biljett efter att ansökan har öppnat för silver och/eller brons får ingen förtur före dessa.

Arsenal Swedens styrelse reviderar listan över guldmedlemmar en gång per år.

Har du frågor om medlemskapet kan du kontakta medlem@arsenal.se