Medlemmar: 6509 st.
Visa menyn

Bli medlem & information

Här kan du som inte har varit med i Arsenal Sweden innan bli medlem - och här kan ni som har utgående medlemskap förnya era.

Betalning sker via Swish, kort (VISA/Mastercard) online eller via plusgiro (administrativ avgift på 25 kronor tillkommer).
Inloggningen på webbplatsen börjar fungera direkt om du betalar med kort eller Swish. Om du betalar med plusgiro tar det oftast en bankdag innan ditt medlemskap aktiveras.

Så här delar vi upp medlemskapen:

Vuxenmedlemskap: 250:-

Familjemedlemskap: 500:-  Där familjemedlemmarna skall vara skrivna på samma adress. Du kan ansöka om en biljett per medlem per match till de som är med i familjemedlemskapet.

Ungdomar under 16 år: 50:-

(medlemskapet gäller till sista maj 2023):

Detta ingår i medlemskapet:

  • Tillgång till allt exklusivt material på Arsenal.se
  • Tillgång till Sveriges största webbshop med Arsenalsouvenirer
  • Tillgång till forumet på webbplatsen
  • Chans att köpa biljetter till Arsenals hemmamatcher direkt från supporterklubben till ordinarie pris
  • Chans att kunna åka med på klubbens medlemsresor
  • Medlemskort och inloggning på Arsenal.se
  • 15% rabatt på mat och dryck (ej dagens eller redan nedsatta priser) på alla O'Learys sportbarer runt om i Sverige vid uppvisande av medlemskort innan du beställer.
  • 15% rabatt på mat och dryck på puben The Flying Horse i Stockholm (vid uppvisande av medlemskort innan du beställer).
Har du frågor om medlemskapet kan du kontakta medlem@arsenal.se                                      

Medlemsnivåer:

Arsenal Swedens medlemmar delas in i följande kategorier:

Bronsmedlem

Den som just har blivit medlem och aldrig tidigare varit det blir i Arsenal Sweden bronsmedlem.

 

Silvermedlem 

Den som förnyar sitt medlemskap i Arsenal Sweden efter att ha varit medlem under föregående säsong blir silvermedlem.

     

Guldmedlem

Guldmedlemmar utses av styrelsen, och ges till den som oavlönat har gjort betydande insatser för klubben. Medlem skall själv eller av annan medlem nomineras till styrelsen via e-post till föreningens ordförande, och även styrelsen kan nominera enskilda medlemmar. Nomineringen skall innehålla en motivering till varför medlemmen skall utses till Guldmedlem. Medlemmen måste ha erlagt avgift för den säsong Guldmedlemskapet ska gälla för att kunna utses. Guldmedlemskapet gäller inte på livstid utan omprövas varje år av styrelsen.

 

Vid biljettansökning öppnar matcherna först för guldmedlemmar, sedan för silvermedlemmar och därefter för bronsmedlemmar. Om två personer med olika medlemskategorier söker biljetter gäller den lägsta ansökningskategorin för båda, för att ingen ska kunna åka snålskjuts på någon annan.

Den medlem som har gjort särskilt mycket för Arsenal Sweden kan utses till hedersmedlem. För att bli hedersmedlem ska medlemmen under en längre period ha svarat för avgörande insatser för föreningens utveckling. Hedersmedlemskap innebär att medlemmen blir guldmedlem på livstid. Styrelsen utser hedersmedlem efter nominering, och alla medlemmar i Arsenal Sweden har rätt att nominera kandidater. Nominering ska mailas till sittande ordförande.