Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Biljetter

I samarbete med Arsenal FC säljer Arsenal Sweden biljetter till Arsenals hemmamatcher i Premier League, Champions League, Carling Cup och FA-cupen. Biljetterna vi säljer gäller i regel den övre sektionen på Clock End.

För aktuell information om biljettläget titta under "Min profil" och under fliken Medlemskap.

Aktuella priser:

Kategori A-matcher*:

 Kategori B-matcher:

 Kategori C-matcher:

 Ca: 1400 kronor 

 Ca: 850 kronor

 Ca: 550 kronor

*Manchester United, Chelsea, Liverpool, Tottenham och Manchester City

Regler

1. Endast medlemmar i Arsenal Sweden får söka biljetter. Medlemskort ska kunna visas upp på plats på Emirates Stadium. Du hittar ditt medlemskort under din profil här på Arsenal.se.

2. En biljett får sökas per medlem. OBS. Ansökan med ungdomsmedlemsskap gäller endast vid medsökning av ett vuxenmedlemsskap.

3. Biljetterna är personliga och får under inga omständigheter säljas vidare. Skulle en vidareförsäljning trots detta ske ska medlemmen bli utesluten ur Arsenal Sweden, enligt 10§ i föreningens stadgar.

4. Ansökan är bindande. Medlemmen måste själv hålla reda på om den aktuella matchen flyttas till ny tid eller nytt datum. Om du tilldelas biljett så kommer du få ett mejl från oss med instruktioner hur du betalar. Vid ett eventuellt återbud har Arsenal Sweden ingen skyldighet att återköpa biljetten, men försöker i möjligaste mån hitta en ny köpare.

5. Matcherna öppnas först för guldmedlemmar (klockan 10.00), därefter för silvermedlemmar (klockan 11.00) och sedan för bronsmedlemmar (13.00). Om två medlemmar ur två olika medlemskategorier söker tillsammans gäller den lägre kategorin för båda, för att ingen ska kunna åka snålskjuts på någon annan. Arsenal Swedens styrelse har förtur till två biljetter per match.

6. I de fall Arsenal Sweden inte tilldelas alla sökta biljetter sker tilldelningen utifrån den tidpunkt då biljettansökan registrerades, enligt först till kvarn-principen. Sökande ur en högre medlemskategori hamnar inte automatiskt före i kön om denne skickar sin ansökan senare än någon ur en lägre medlemskategori.

7. Besked om vilka som tilldelats biljett finns under din profil. Logga in och klicka på länken uppe i den svarta listen.

8. Betalning. Om du tilldelats biljett kommer du se detta under din profil och du kommer också få ett mejl med instruktioner hur du betalar. Priset som står på biljettöversikten är cirkapris och baseras på att vi får biljetter där vi normalt får och aktuell pundkurs. Detta kan komma att ändras när ni ska betala om kursen rört på sig eller om vi får biljetter på annan sektion på arenan.

Biljettreglerna senast reviderade av styrelsen 19/6 2023.

Information om biljettbeställning

För att ansöka om biljetter gör du följande:

1. Logga in med medlemsnummer och lösenord och klicka därefter på biljettöversikt i menyn ovan eller klicka på biljettöversikt högre upp på denna sida.

2. Där framgår när matcherna öppnar för guld- respektive silver- och bronsmedlemmar. Den kategori du tillhör syns under 'min profil'. Matcherna öppnas i regel cirka tio veckor före speldatum, men detta kan variera kraftigt vid exempelvis cup-matcher och matcher med nytt/flyttat speldatum.

3. Kontrollera att du söker till rätt match, samt att din uppgifter stämmer. Är det fel uppdaterar du denna under "Min profil". Enskild ansökande kan därefter gå vidare.
Söker du tillsammans med andra medlemmar knappar du i deras uppgifter innan du går vidare. Man kan i samma ansökan söka biljett för som mest åtta medlemmar. Om man vill sitta med en kompis som gör en egen ansökan vänligen notera detta i rutan så att vi vet när vi ska fördela biljetterna. Ange medlemsnummer och de första sex siffrorna i personnumret för den medsökande på nästa rad. Klicka därefter på "Gå vidare".

4. Kontrollera att alla uppgifter stämmer och klicka på skicka in.

5. Besked om tilldelning lämnas i regel cirka en till två veckor efter att matchen har stängts för ansökan, men detta kan variera. Notera att vi här är helt och hållet i händerna på Arsenal i London, vi lämnar besked så fort vi har fått veta hur många biljetter vi får och ibland kan detta tyvärr dröja till bara ett fåtal veckor innan avspark. Ständigt uppdaterad information finns under "Min profil".

6. Tilldelade biljetter skickas i regel ut veckan matchen spelas på mejl.

7. Frågor om biljetter och tilldelning skickas till biljetter@arsenal.se. Frågor om betalning och eventuell återbetalning hänvisas till samma adress. 

För att ansöka om biljett går du vidare till biljettöversikten