Medlemmar: 7575 st.
Visa menyn

Biljetter

I samarbete med Arsenal FC säljer Arsenal Sweden biljetter till Arsenals hemmamatcher i Premier League, Europa League, Carling Cup och FA-cupen. Biljetterna vi säljer gäller i regel den övre sektionen på Clock End.

För aktuell information om biljettläget titta under "Min profil" och under fliken Medlemskap.

Aktuella priser:

Kategori A-matcher*:

 Kategori B-matcher:

 Kategori C-matcher:

 1300 kronor 

 800 kronor

 575 kronor

*Manchester United, Chelsea, Liverpool, Tottenham och Manchester City

Regler

1. Endast medlemmar i Arsenal Sweden får söka biljetter. Medlemskort ska kunna visas upp på plats på Emirates Stadium. Har du ännu inte fått ditt medlemskort innan du åker ska du kunna legitimera dig om det blir kontroll.

2. En biljett får sökas per medlem. OBS. Ansökan med ungdomsmedlemsskap gäller endast vid medsökning av ett vuxenmedlemsskap.

3. Biljetterna är personliga och får under inga omständigheter säljas vidare. Skulle en vidareförsäljning trots detta ske ska medlemmen bli utesluten ur Arsenal Sweden, enligt 10§ i föreningens stadgar.

4. Ansökan är bindande. Medlemmen måste själv hålla reda på om den aktuella matchen flyttas till ny tid eller nytt datum. Vid ett eventuellt återbud har Arsenal Sweden ingen skyldighet att återköpa biljetten, men försöker i möjligaste mån hitta en ny köpare.

5. Matcherna öppnas först för guldmedlemmar (utses av styrelsen), därefter för silvermedlemmar (vilket man automatiskt blir när man förnyar sitt medlemskap efter en säsong) och sedan för bronsmedlemmar (nyblivna medlemmar). Kategori A-matcher öppnas dock inte för bronsmedlemmer då vi i princip aldrig tilldelas så många biljetter som krävs för att tillgodose de ansökningar som kommer från guld- och silvermedlemmar, och därför är det utsiktslöst för bronsmedlemmar att söka. Skulle vi märka att det är få sökningar till en kategori A-match från guld- och silvermedlemmar öppnas dock matchen för bronsmedlemmar. Om två medlemmar ur två olika medlemskategorier söker tillsammans gäller den lägre kategorin för båda, för att ingen ska kunna åka snålskjuts på någon annan. Arsenal Swedens styrelse har förtur till två biljetter per match.

7. Endast kortbetalning accepteras.

8. I de fall Arsenal Sweden inte tilldelas alla sökta biljetter sker tilldelningen utifrån den tidpunkt då biljettansökan registrerades, enligt först till kvarn-principen. Sökande ur en högre medlemskategori hamnar inte automatiskt före i kön om denne skickar sin ansökan senare än någon ur en lägre medlemskategori.

9. Besked om vilka som tilldelats biljett finns under din profil. Logga in och klicka på länken uppe i den svarta listen.

Biljettreglerna senast reviderade av styrelsen 28/6 2012.

Information om biljettbeställning

För att ansöka om biljetter gör du följande:

1. Logga in med medlemsnummer och lösenord och klicka därefter på biljettöversikt i menyn ovan eller klicka på biljettöversikt högre upp på denna sida.

2. Där framgår när matcherna öppnar för guld- respektive silver- och bronsmedlemmar. Den kategori du tillhör syns under 'min profil'. Matcherna öppnas i regel cirka tio veckor före speldatum, men detta kan variera kraftigt vid exempelvis cup-matcher och matcher med nytt/flyttat speldatum.

3. Kontrollera att du söker till rätt match, samt att din uppgifter stämmer. Är det fel uppdaterar du denna under "Min profil". Enskild ansökande kan därefter gå vidare.
Söker du tillsammans med andra medlemmar knappar du i deras uppgifter innan du går vidare. Man kan i samma ansökan söka biljett för som mest åtta medlemmar. Om man vill sitta med en kompis som gör en egen ansökan vänligen notera detta i rutan så att vi vet när vi ska fördela biljetterna. Ange medlemsnummer och de första sex siffrorna i personnumret för den medsökande på nästa rad. Klicka därefter på "Gå vidare".

4. Kontrollera att alla uppgifter stämmer och klicka på "Betala".

5. Slutför din beställning enligt givna instruktioner. Summan kommer att dras direkt från ditt konto. Tilldelas du ej biljett återbetalar vi hela summan.

6. Besked om tilldelning lämnas i regel cirka en till två veckor efter att matchen har stängts för ansökan, men detta kan variera. Notera att vi här är helt och hållet i händerna på Arsenal i London, vi lämnar besked så fort vi har fått veta hur många biljetter vi får och ibland kan detta tyvärr dröja till bara ett fåtal veckor innan avspark. Ständigt uppdaterad information finns under "Min profil". Tilldelas klubben färre biljetter än vad som har sökts är det de som har betalat in först som får biljetter.

7. Tilldelade biljetter skickas i regel ut en till två veckor innan matchen spelas på mejl. Vid enstaka tillfällen där deadline för ansökan ligger nära matchdatum hämtas biljetterna ut vid Emirates Stadium. Om detta blir aktuellt ges fullständig information om hur detta går till via mejl.

8. Frågor om biljetter och tilldelning skickas till biljetter@arsenal.se. Frågor om betalning och eventuell återbetalning hänvisas till samma adress. 

För att ansöka om biljett går du vidare till biljettöversikten