Medlemmar: 8710 st.
Visa menyn

Podolski vill tillbaka och kämpa för sin plats

Silly-season
mån 20 apr 2015 kl 15:42

Lukas Podolskis låneperiod i italienska Inter har inte blivit någon succé. Igår fick tysken se derbyt mot Milan, som slutade 0-0, från bänken och Podolski har ännu inte gjort något mål för sin nya klubb.
Hans kontrakt med Arsenal går ut sommaren 2016.
Men nu räknar Podolski med att komma tillbaka till London för att kämpa om en plats i laget.

-När jag kommer tillbaka till Arsenal tror jag att jag har en chans att få spela. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt så vi får se vad som händer. Jag trivdes bra i klubben och med mina lagkamrater och har haft 2,5 bra år där jag gjorde mycket mål och assist. Första sex månaderna den här säsongen var inte lätta, det var därför jag bytte klubb. Men nu är jag redo, säger han.

Källa: Sortsmail

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Sral

Det är ju en bra inställning, men det hade kanske låtit annorlunda om han hade gjort succé i Inter? Nu verkar ju situationen vara nästan exakt som den var i Arsenal för honom. Det finns saker att gilla med Lukas, men frågan är om han inte skulle må bättre i typ Köln? Verkar dock vara en skön kille.

Bild för Jajo67

Han är ju utan tvekan en poängspelare - till skillnad mot flera andra som vi har i laget. Vore väl ypperligt att ha som inhoppare/avlastare om han skulle acceptera den rollen. Frågan är väl om han inte är lite för dyr som truppspelare.

Bild för Byarum

Har sagt det förr och säger det igen. Han vore en ypperlig supersub om han själv kunde acceptera den rollen.

Bosse

Bild för Sral

Fast han har ju inte producerat poäng på den chanser han har fått, vare sig i Arsenal eller Inter. Det var matchen borta mot Anderlecht, då. Då var han stor hjälte. Annars har det inte varit så mycket - tyvärr.