Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Bayern vill värva Alexis Sanchez

Silly-season
tor 14 apr 2016 kl 23:41

Den nye Bayern München-tränaren Carlo Anchelotti - som tar över efter Pep Guardiola till nästa säsong - har satt upp Alexis Sanchez som nummer ett på sin önskelista.
Det är AS Chile som skriver att Arsenalanfallaren är tyskarnas högsta prio.
Men Alexis ska inte vilja flytta från London och snacket går han istället är på väg att skriva ett nytt kontrakt med The Gunners.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Brattis

Skulle inte förvåna mig om han går till Bayern. Kommer ihåg att snacket gick för några år sen om att Vidal och Sanchez gärna ville spela ihop och Gunners hade chansen att värva Vidal men tog en 16 årig polack i stället.

 

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Sral

Nja. Bielik värvades väl förra januarifönstret, och Vidal pratades det om i somras. Men om han hade Bayern som alternativ...ja, då är det inte många klubbar som kan hävda sig i den konkurrensen.

Bild för George Adams

byt mot Muller, med lite kosing emellan

Bild för Sral

Så jobbar inte Bayern. Men skulle vi leka med den tanken skulle jag faktiskt hellre behålla Alexis, utan tvekan.

Bild för Rylle

Nej det stämmer nog att inte Bayern jobbar så. Framförallt skulle dom aldrig släppa Muller mot Alexis. Inte ens med mycket kosing emellan. Och jag förstår dom mycket väl.

 

Rylle

Bild för B-G

Ryktet dog ju lite i och med nyheten. 
"Men Alexis ska inte vilja flytta från London och snacket går han istället är på väg att skriva ett nytt kontrakt med The Gunners" 

Twitter @grvdga