Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Besiktas vill köpa Giroud

Silly-season
fre 13 maj 2016 kl 13:23

Turkisk media skriver idag att Besiktas vill köpa loss Arsenals franske anfallare Olivier Giroud för £12 miljoner.
29-åringen ska ersätta Mario Gomez är planen.
Tidigare under våren har Giroud länkats ihop med en flytt till tyska Wolfsburg.

Källa: Fotospor

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Lars-Erik Tärnåsen

Sälj please!

 

Bild för MrMalken

Ja sälje fort som smör!

*_*Go Gunners*_*

Bild för Anders Ericsson 2

NIX. Honom behåller vi. En bra targetplayer med arbetsmoral och lagkänsla. Tror dessutom att han accepterar att Arsenal tar in en main striker före Giroud vilket är det som behövs i laget.

SÄLJ the headless roadrunner: TW14.

Hur svårt kan det vara??

 

Bild för Sral

Precis. Sälj Theo och behåll Giroud, men som backup.

Bild för Fredde

Sälj honom om vi får £20m & om vi får £25m för Walcott så sälj honom också. Lägg pengar på att få in Higuain (rapporterats att han inte vill förlänga) och James som endast har speltid som motsvarar 20 hela matcher utan att vara skadebenägen. Akpom kan gott få chansen som andrefiol i anfallet fram till nästa fönster (eller Welbeck är tillbaka?), Akpom har stora möjligheter att utvecklas med det. Xhaka mer eller mindre klar?

Eftersom vi enbart köpte Cech förra året så borde vi ha en väldigt stor warchest.

You win some, you draw some

Bild för Isamag

Giroud är verkligen inte min favorit men det är nog bra att ha han som ett alternativ på bänken.. Fast till rätt pris så är det ju bara att skeppa iväg honom. 

Bild för Brattis

Vi får inte glömma bort vilken nyttig och intelligent spelare Giroud är. Minns den lilla touchen till Alexis mot Man C och samtidigt höll han bort backen så att det blev fritt fram för vår Chilenare att sätta bollen och CL-kontraktet var bärgat. Jag vill att han stannar och fortsätter tillsammans som ett komplement till en inköpt toppstriker som bara ska befinna sig i boxen framför mål och "brunka" in bollarna om det behövs. Håller med om att Walcott gjort sitt och fått sina chanser. Han behöver utvecklas under nån annan coach som ser hans kvalitéer. Tack för ordet:)

  

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Sral

Det där med att han är med i många kombinationer är något som man lätt glömmer bort. Uppenbart att han är lite för klen psykiskt och han gör ju för få mål, men hoppas verkligen att man behåller Giroud. :-)

Bild för Anders Ericsson 2

En annan fundering så här söndag lunch.

Vad säger ni om Sissoko i Newcastle? Jag gillar hans kraft och speed, kraft är något som saknas i Arsenals mittfält idag. Han vill nog inte följa med ner i ligasystemet. Kan se honom både centralt eller kanten.

För och emot Sissoko?

Bild för Glenn

Jätteför! Satt och skrev det i matchtråden igår. En grym kraft som alltid sliter och har en rätt ok teknik med. Vet ej riktigt var vi ska sätta in honom men vill ha honom i Arsenal. Ryktades ju för något år sedan att ha nskulle komma till Arsenal som verkade vara hans favoritlag.

Behåll Giroud om inget monsterbud kommer. När han är i form gör han en del mål och är nyttig som targetplayer men han ska ej vara förste striker. Kanske ihop med en Aubameyang typ....

Walcott...sälj fort som fan...han borde vi få iaf 25 mille för. Är ju Engelsman :-)

COYG

Bild för Sebastian S

Ha kvar giroud! Sätter bara dit huvudet (eller foten) o bollen är i mål. Hattrick mot villa och hade säkert vunnit skytteligan om han fick spela från start hela säsongen. 

Bild för Torbjörn Nylin

Självklart ska vi behålla han, vi ska inte sälja våran bästa målskytt... Topp 3 ivärlden som target, inte hans fel att AW aldrig spelar med två anfallare, gjorde vi det oftare skulle han komma till sin fulla potential.

Captain Tony A på Twitter 

Bild för Dosa

Behåll, vi behöver en stor tung inhoppare. Men vi behöver få in en stiker som går in före honom.

Då ser det riktigt bra ut på stiker positionen.

Tror Akpom kommer få sin chans att spela in sig under nästa år lite så vi jobbar ;) 

Bild för Kevin Labady

Sälj honom direkt.

Bild för Kevin Labady

Sälj honom direkt.

Bild för Kevin Labady

Sälj honom direkt.

Bild för Fredde

Om vi får loss en stjärnanfallare så kan jag köpa att vi står där med Akpom som backup fram tills att Welbeck är tillbaka. Med Giroud så är det att casha in nu eller aldrig. Om vi får ett bud på £20m så ser jag ingen anledning att tveka. Ett sånt pris vore inte otroligt med tanke på utbudet som finns av anfallare.

You win some, you draw some