Medlemmar: 8889 st.
Visa menyn

Inga flyttplaner för Walcott

Silly-season
tor 9 jun 2016 kl 12:35

Theo Walcott har gjort en svag säsong och det har varit en del snack under våren om att 27-åringen, som kom till Arsenal 2006, ska vara på väg att lämna klubben.
Men ska vi tro ESPN så kommer det inte att bli så.
Trots att The Gunners jagar Jamie Vardy så har Walcott inga planer på att lämna norra London. Istället ska anfallaren vilja stanna och kämpa för sin plats i laget, säger källor till sajten.

Enligt Telegrapgh ska Arsenal ha gett försäkringar till Walcott att han kommer att få speltid - men hans huvudposition kommer vara som kantspelare, inte som anfallare.

/Jocke Lander

 

Kommentarer

Bild för gunbod

Hur kan man garantera, eller försäkra spelare om att de kommer att få speltid ? Jag fattar de inte, speciellt om det handlar om mediokra spelare som gjort en urusel säsong. De bästa ska spela, såvida man inte roterar i mindre viktiga matcher eller matcher man ska vinna ändå. Walcott i detta fall måste ju förtjäna speltid, inte lovasoavsett hur dålig han är.

Bild för Roger Ingemarsson

Det handlar nog mer om lönekuvertet vad gäller Walcott, han tänker inte halvera sin lön (140000pund i veckan ) om han går till West Ham!