Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Sol Campbell nära tränarjobb

Silly-season
ons 19 okt 2016 kl 00:54

Den nu 42-årige gamle mittbacken kan vara på väg in i tränarbranschen. I en intervju med The Times säger Sol Campbell:
- Jag förhandlar aktivt och vi får se vad det leder till de närmsta två till tre veckorna. Jag väntar på att de ska höra av sig. Jag ska då se förslaget. Jag är förmodligen mer känd i Europa än i mitt eget land. Spelare och ledare uppskattar mig mer. Du kan inte vara kung i ditt eget land. Ibland kanske man måste dra iväg för att kunna komma tillbaka.

Sol Campbell lämnade Tottenham för Arsenal under mycket uppmärksammade former 2001. Mittbackens kontrakt med Spurs hade löpt ut och alla trodde han skulle dra utomlands och spela när han plötsligt dök upp och presenterades på London Colney av Arsene Wenger.
Campbell vann under sina år i norra Londons bästa lag två ligaguld, tre FA-cuppokaler och en Charity Shield.

Efter den aktiva karriären, som avslutades 2012, har Campbell bland annat försökt sig på att bli politiker.

/Jocke Lander

 

Kommentarer

Bild för Jimmy Roslund

Norra londons? Londons bästa lag tack !

Bild för Pelle

Världens om jag får be!

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Jimmy Roslund

Helt rätt! Fel av mig!