Medlemmar: 8510 st.
Visa menyn

Alexis till Kina?

Silly-season
ons 7 dec 2016 kl 21:28

Att Arsenal vill förlänga kontraktet med Sanchez, som går ut nästa sommar, är ingen hemlighet. 

Nu ger sig Kina in i kampen om hans signatur. 
 
Det är Daily Mirror som rapporterar om att kinesiska agenter för en icke namngiven klubb kontaktat Sanchez för en övergång. De skriver även att hans lön skulle landa på 4,7 miljoner i veckan och det skulle göra honom till den bäst betalde spelaren i världen. 
 
Enligt Daily Mirror är Arsenal medvetna om det kinesiska intresset men kan inte matcha lönen. I dagarna kritiserade Wenger den struktur som enligt honom är för allenarådande inom fotbollen  
 – I dagens fotbollsvärld tjänar spelarna tillräckligt med pengar oavsett var de går, det borde inte handla om pengar. Jag må vara naiv, men jag anser att en mycket större vikt borde läggas vid viktigare saker. Som vad klubben har för värderingar, ambitioner och hur de behandlar sina spelare, sa Wenger. 
 
 
/Jules Attar

Kommentarer

Bild för Jonas Eriksson

Har svårt att tro på att han skulle krita på för nånn kines. Kanske om 4-5 år. Men man vet ju alldrig. 

 

Bild för Sral

Om Kina är det mest reella ryktet de har att komma med är jag faktiskt inte särskilt orolig. Nu när Pep Guardiola kategoriskt har förnekat att City är ute efter Alexis känns det lite bättre. Men som sagt, man vet ju aldrig. PSG, Juventus, Bayern eller kanske United (visst skulle väl Mourinho älska att knäppa Wenger på näsan?) skulle kunna vara kandidater. Men nu spekulerar jag bara.

Bild för Peter Garnander

Det säger sig självt. Hur fan ska man kunna klara sig på 2 miljoner i veckan? Finns inte en chans!

Bild för Peter Garnander

En liten fundering.Varför kan vi inte vara stolta över vår eminente boss Arsene? Hur var det innan? Jag tror inte många vet? Jag har varit en Gunner i 60 år och kommer alltid att förbli. Stötta Arsene och vårt kära Arsenal!