Medlemmar: 8767 st.
Visa menyn

Palace intresserade av Gibbs

Silly-season
ons 28 dec 2016 kl 00:44

Crystal Palace nye tränare Sam Allardyce ska vara sugen på att värva Kieran Gibbs i januari. Arsenalförsvararens kontrakt med klubben går ut nästa sommar och ännu är inget nytt påskrivet.
Detta gör, enligt The Sun, att Palace och Allardyce håller ögonen på situation och är beredda att agera om något skulle hända.

Även Swansea ska vara intresserade av 27-årige Gibbs - som fick starta i måndags mot WBA, men som tvingades kliva av skadad i den andra halvleken.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Håkan Lynghed

Sälj absolut inte! Gibbs är en stabil o lojal spelare som förtjänar mer speltid än vad han fått denna höst. Efterlyste efter fiaskona mot Evertion o City att han skulle få speltid på bekostnad av Monreal (vars formkurva dalat högst betänkligt på sistone) och döm av min förvåning när jag blev bönhörd redan till WB matchen. Nu blev ju tyvärr Gibbs oturligt skadad i den matchen, vilket ju tyvärr verkar vara hans förbannelse. Tycker egentligen att både Monreal o Gibbs är fullgoda alternativ i vänsterförsvaret och förstår inte filosofin att ensidigt spela den ena eller den andra tills den som anses som "ordinarie" antingen blir skadad eller blir så söndermatchad att han behöver lång tid att komma tillbaks. Varför inte köra med en frekvent rotation när man har två fullgoda alternativ?? Ser bara fördelar i detta. 1) Konkurrensen hålls levande (nu känns det cementerat vem som ska spela) 2) Båda spelarna har speltempo i kroppen (risken för att skadas direkt som nu skedde med Gibbs minskar 3) Båda spelarna kan hållas fräscha o risken för överbelastningsskador minskar osv osv

Bild för Jimmy Roslund

Nackdelen är väl att man tappar stabiliteten med en ihopsvetsad backlinje men jag håller med, mer Gibbs!