Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

Dortmund bekräftar Arsenalbud

Silly-season – sön 21 jan 2018 kl 14:05

Borussia Dortmund bekräftar att Arsenal har lagt ett bud på Pierre-Emerick Aubameyang. Budet ligger på £45 miljoner, men det ska ha avfärdats av den tyska klubben. Arsenal ska dock vara berett att lägga mer än så för att värva Bundesligastjärnan, och det talas om att The Gunners kan betala mer än de £52 miljoner som man betalade för att värva Alexandre Lacazette i somras.

/Axel Asplund

Läs mer

Ornstein: "Det är Mino Raiola som är hindret"

Silly-season – fre 19 jan 2018 kl 15:50

Enligt många källor under gårdagen skulle bytet Alexis mot Mchitarjan bli klart under fredagen. Spelarna var överens med klubbarna, och klubbarna var överens med varandra. Då kan man ju tycka att affären är klar och bara ska administreras via diverse förbund och grejor.

Läs mer

Nytt kontraktförslag till Wilshere

Silly-season – ons 17 jan 2018 kl 09:13

Enligt The Sun ska Jack Wilshere ha fått ett kontraktförslag av Arsenal då mittfältarens nuvarande kontrakt går ut i sommar. Enligt tabloiden måste Wilshere gå med på en läkarundersökning och att sänka sin lön med 20% från de 90 000 GBP/vecka som han har idag. 

Läs mer

Arsenal bjuder £35 miljoner + Giroud

Silly-season – tis 16 jan 2018 kl 21:38

Arsenals jakt på Pierre-Emerick Aubameyang går vidare. På tisdagen skriver London Evening Standard att Arsenal är redo att erbjuda £35 miljoner för Dortmundspelaren och utöver det slänga in Olivier Giroud i dealen. Dortmund ska ha varit intresserade av fransmannen en tid och det återstår att se om detta rykte blir verklighet.

Några direkta förhandlingar mellan Arsenal och Dortmund ska ännu inte ha ägt rum, och Arsenal har inte lagt något officiellt bud på Aubameyang.

/Axel Asplund

Läs mer

Bytesaffär klar?

Silly-season – tis 16 jan 2018 kl 13:10

Är ni redo för kapitel 3123144311132 i Alexis Sanchez-sagan? Oavsett redo eller inte så kommer det här.

Enligt en journalist som undertecknad aldrig i hela sitt liv har hört talas om så ska det nu vara klart att Alexis går till ManU och Henrik Mchitarjan (jo, det är så det ska skrivas på svenska) går till Arsenal. Trovärdighet? Ja, säg det. Det är i alla fall ett verifierat konto så vi får väl anta att snubben i alla fall är journalist. Men skulle det vara sant så lär det komma fler uppgifter om det tämligen snart.

Läs mer

Ny vändning i Alexissåpan

Silly-season – mån 15 jan 2018 kl 22:34

Alexis Sanchez har varit ryktenas man under månader och det mesta har talat för att han till sist skulle landa i någon av Manchester-klubbarna. Nu rapporterar Manchester Evening News att Manchester City inte längre kommer göra några ansträngningar för att värva Arsenalstjärnan, och att detta beslut fattades under måndagen. Orsaken till Citys tveksamhet ska vara övergångssumman samt Alexis lönekrav. 

Läs mer

Walcott närmar sig Everton

Silly-season – mån 15 jan 2018 kl 20:40

Enligt rapporter kan inhoppet mot Bournemouth vara det sista vi sett av Theo Walcott i Arsenaltröjan då en flytt från klubben kommer allt närmare. Enligt uppfiter i bland annat The Mirror ska Everton ha lagt ett bud på 20 miljoner pund för engelsmannen. 

Walcott spelar sin 13 säsong för klubben och har flest A-lagsmatcher av alla spelare i truppen. Han blev också den 18:e spelaren i klubbens historia som gjort mer än 100 mål för klubben.

Läs mer