Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta kommenterar transferläget.

"Jag förväntar mig inga stora saker"

tor 9 jan 2020 kl 17:40

Transferfönstret är öppet. Men Mikel Arteta ligger lågt. - Jag förväntar mig inga stora saker, säger Arsenaltränaren.

Det är ganska lugnt med rykten runt Arsenal trots den stormiga hösten. Visst skrivs det om en och annan mittback på väg in och att det finns intresse för Pierre-Emerick Aubameyang.
Men generellt sett är det svalt på transferfronten.
Och det är något som nye Arsenaltränaren Mikel Arteta bekräftar.
- Jag vet inte inte, jag förväntar mig inga stora saker. Jag förväntar mig stora saker från spelarna jag har för tillfället, spelarna som återhämtar sig från skador. Det är de som är de stora förhoppningarna från min sida, de som är här. Om vi kan hitta någon som kan hjälpa oss genom säsongen på ett mer balanserat sätt så kommer vi titta på möjligheten.
Tittar ni aktivt på att förstärka?
- Ja, det behöver vi alltid för vi har några svåra skador på spelare som kommer bli borta ett tag. Vi behöver se om vi kan hitta lösningar där.

Det som det surras om mest är att låna ut några av de yngre spelarna. Emile Smith Rowe är aktuell för Huddersfield, Eddie Nketiah kommer troligen kallas tillbaka från Leeds United och skickas ut igen. Klubbar som Bristol City, Nottingham Forest och Sheffield Wednesday är aktuella. Tyreece John-Jules är nära Lincoln City.
- Vi utvärderar alla de erbjudanden vi har från olika klubbar, vilka som passar dem bäst och om det är rätt tid för dem att ta steget. Inom ett par dagar så vet vi exakt och då kommer vi berätta vad som händer, säger Arteta.