Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pablo Mari är belåten med sin start i sin nya klubb och siktar på att bli kvar även efter säsongen.

"Jag vill spela i Arsenal i många år"

tis 10 mar 2020 kl 16:00

Pablo Mari verkar trivas i Arsenal. Nu säger den inlånade spanjoren: - Jag vill spela i Arsenal i många år.

Han debuterade mot Pompey i FA-cupen och fick förnyat förtroende mot West Ham. Under Pablo Maris två inledande matcher i den rödvita tröjan har Arsenal hållit nollan.
Nu säger den spanske mittbacken, som är på lån från Flamengo resten av säsongen, att han trivs så bra i London att han vill stanna i klubben i många år.
- Jag vill spela i en av de bästa ligorna i världen och nu är jag här. Jag ska göra mitt bästa för laget så att vi vinner många matcher, men också så att fansen kan njuta av mitt spel, säger han till Goal.

- Jag vill spela i Arsenal i många år. Jag är verkligen lycklig nu. Jag ska göra mitt bästa till slutet av säsongen. Hoppas också att klubben är nöjd med mig och att vi hittar ett bra slut för alla.
När han får frågan om han vill stanna i klubben framöver, när lånet går ut, säger han:
- Ja, självklart. Jag är så glad att vara här.

Imorgon kväll möter Arsenal Manchester City på bortaplan. Pablo Mari var i klubben mellan 2016 och 2019 men fick aldrig spela för Pep Guardiolas lag.
- Kanske var det en missad möjlighet för mig. Då, för mig, i mina tankar, ville jag spela med dem. Det var inte möjligt så nu är det annan situation för mig. Jag har lärt mig mycket sedan jag lämnade dem. Jag är lite äldre nu. Jag vill inte se tillbaka, bara framåt. Jag är i en bra klubb nu och jag vill fortsätta här i många år.