Medlemmar: 3916 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Maitland-Niles att lämna Arsenal i sommar?

Brighton vill värva Maitland-Niles

tor 30 jul 2020 kl 21:59

Det har snackats om att han vill lämna för att få mer speltid. Nu ryktas Brighton & Hove Albion vilja värva Ainsley Maitland-Niles i sommar.

Det var i mitten på juli som David Ornstein rapporterade om att Ainsley Maitland-Niles hade bestämt sig för att lämna Arsenal efter säsongen. 22-åringen är sugen på mer regelbunden speltid - något som han inte tycker sig få under Mikel Artetas ledning.
Det är snart sex år sedan engelsmannen debuterade för The Gunners.
98 matcher har det blivit sedan dess.

Men frågan nu är hur många matcher till det blir för AMN i Arsenaltröjan? Mirror rapporterar nu ikväll att Brighton är sugna på att värva mittfältaren i sommar.
Maitland-Niles har tre år kvar på sitt kontrakt men Mikel Arteta har efter flyttryktena i juli snackat gott honom och vill gärna se honom kvar i klubben.

Kommentarer

Bild för daddy dj

Sälj honom, gillar inte hans loja spelstil. 

Bild för Ulf Henningsson

Han kan vara helt grym ibland,men i momentet senare lika dålig. Tyvärr är han för ojämn i sitt spel. kan bero på stt han har spelat på olika positioner och inte hittat sin plats. En liten "hjälpgumma". Förstår att han vill ha mer speltid,men Arteta vill behålla honom

Bild för David Pearson

Jag hade gärna behållt han, bra på flera olika positioner. Men om han ska säljas måste vi ta bra betalt, ung och engelsman. 

Bild för Fredde

I min värld kan vi lika gärna sälja Bellerin som vi får mer betalt för och i ärlighetens namn inte varit så himla mycket bättre

You win some, you draw some

Bild för Jonas Eriksson

Låna ut han en säsong så han kanske får spela på en position han hellre vill spela på. Då får vi se om han har det som krävs. Tycker han sett förvånansvärt bra ut efter Corona uppehållet. Men får ju bara spela på platser han helst inte vill spela på. Så ett år i ett lag där han får spela regelbundet och på "sin" plats vore kanske nått? 

 

Bild för Tommy

Kan vi få till ett byte mot Ben White vore det fantastiskt!

Bild för Dosa

DÅ TAR VI BEN WHITE!

Bild för Byarum

AMN är inte och kommer heller aldrig att kunna bli en startspelare i ett topplag i PL. Idealisk som rotations- och truppspelare, men vill han spela ofta, är det nog klokt att gå till Brighton. Vill han inte vara kvar, sälj och önska honom lycka till i alla matcher förutom de mot oss....

Bosse