Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn
ons 24 jul 2019 kl 01:00
2 – 2
(2 – 0)
FedExField, Publik: 52 826
Domare: Tim Ford
Real MadridReal Madrid

Arsenal föll i straffläggningen

ons 24 jul 2019 kl 03:14

Auba, Lacazette och Özil dominerade första halvlek. Real tog över i andra - och vann senare på straffläggning i sista matchen i USA.

Det positiva:

Första halvlek:
Strålande för det mesta. Visserligen fick vi lite hjälp på traven när Nacho tog med handen och bråkade till sig ett gult kort, men det såg bra ut. Özil dominerade på mittfältet och såg ut att stortrivas. Det skapades lägen, och vi fick återigen se vad samarbetet Laca och Auba kan bidra med. Nämligen väldigt snygga mål.

Martinez
Fortsätter att imponera och visa att det inte är en dålig andrekeeper att ha i laget. En rad fina räddningar matchen igenom - och de två som släpptes in kändes inte direkt som att han kunde göra något på. Kul att se.

Özil
Som tidigare nämnt i första rubriken så bjöd Özil upp lite till dans idag. Det är visserligen träningsmatch, och kanske ville han vara lite extra bra när han möter sina gamla lagkamrater. Men han blixtra till en hel del gånger, och vi får hoppas detta är ett tecken på att Emery och Özils snack om hur framtiden ska se ut har varit ett bra samtal.

Kidsen
Tröttsamt uttryck, men Saka - vilken bjässe. Nelson, teknisk och bra spelsinne, Eddie - kom till lägen men lyckades inte göra mål.

Det tråkiga:

Röda kortet
Alltså kom igen. Sokratis får ett gult kort, vilket var helt okej. Sen går den store greken fram och råkar nudda Modric som faller som en sten och gråter. Det är träningsmatch. Domaren väljer att visa ut Sokratis. Återigen, det är träningsmatch. Att Real Madrids spelare inte ens i en träningsmatch kan spela ärligt, utan måste överdriva, kasta sig och filma är så otroligt tråkigt. Höj er.

Andra halvlek
Den första var kul och bra, den andra var en mardröm fram till slutet. När Marcello, Bale, Asensio och Isco kom in - ja då blev det åka av. Då såg det mer ut som det Arsenal man är van vid från förra säsongen. Stillastående försvar och mängder med chanser mot oss. Nej, det blev riktigt tråkigt. Det är uppenbart att försvaret behöver jobbas med, och det snabbt.

Xhaka
Blandar och ger alldeles för mycket. Ena stunden är det fina crossbollar och bra tacklingar - andra stunden är det kaos. På tok för ojämn och farlig.