Medlemmar: 8824 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Per Mertesacker firar Arsenals triumf mot Aston Villa.

Mertesacker: "Fantastisk känsla att göra mål"

sön 31 maj 2015 kl 12:19

Vikarierande lagkapten Per Mertesacker är nöjd med att ännu en gång ha fått göra mål på Wembley. Han hyllar även lagsammanhållningen i Arsenal.

Per Mertesacker svarade för en gedigen insats i Arsenals backlinje i FA-cupfinalen mot Aston Villa. Insatsen blev inte sämre av att han nickade in 3-0 till Arsenal i den andra halvleken.
- Wembley måste vara magisk för mig. Jag gjorde mål mot England, i semifinalen mot Wigan förra säsongen och i finalen i år, säger han till Arsenal.com.
- Det är alltid bra att göra mål och det var ett avgörande läge i matchen när vi fick 3-0. Det var en fantastisk känsla och vi är ett fantastiskt lag. Ni kunde se hur bra vi spelade. Vi var absolut fantastiska kollektivt i matchen.

Nu ser tysken framåt mot nästa säsong och förhoppningsvis nya framgångar. Men först vill ha fira segern.
- Vi försöker bygga upp och förbättra lagandan. Alla lag behöver hålla ihop och inte bara utanför planen utan även på den, oavsett vad som händer. Vi har stor förmåga att ta oss tillbaka efter motgångar, för när vi har förlorat eller tappat poäng har vi kommit tillbaka starkare. Förhoppningsvis kan vi bygga vidare på det samtidigt som vi inte kan ta det för givet. Vi ska fira så mycket vi kan, så länge vi kan. Vi ser fram emot att få fira med våra fans.