Medlemmar: 4745 st.
Visa menyn

Hedmaster Ritual. 1 till 5. En medioker match av ett mediokert Arsenal

Davidsson och Mannen
lör 18 feb 2012 kl 19:42

Japp, då kan vi lägga även denna kupp till handlingarna och vi gör det som Arsenal de senare åren brukat göra: Faller en så faller alla. Ryker vi ur en kupp, så ryker vi ur alla. Och som ni alla vet, så gjorde vi det på sämsta möjliga sätt. Inte bara för att ännu en spelare blev skadad, utan främst genom att vi, återigen, var så otroligt själlösa, så otroligt veka och så fantastiskt intetsägande. Vi säger all in på ligan och ur det kanske något gott kan komma. För något gott fick vi oss inte till livs idag. Betygen är som följer:

Fabianski: 1,5/5. Lite av den gamle Fabianski. Den där killen som går ut och skär av en boll långt ute i straffområden för att i nästa läge tappa en enkel luftpastej. Passiv och allmänt oskärpt. Trött, vilsen och på hälarna.

Sagna: 2,5/5. Kvällens bäste Arsenalspelare. Torde vara högvilt på marknaden om skeppet sjunker än mer. Kom runt på ett helt okej sätt, men hämmades av den allmänna villervallan av avgnagda naglar och svettfuktiga handflator.

Djourou: 1,5/5. Slarvar och släpper till bollar som inte en fjärdeback borde göra. Borde se och lära av Jonny Evans i manure, som oavsett speltid går in och gör sitt jobb när chanserna ges. JD gjorde inte sitt idag, inte han heller. Slapp med bollen och spred sina uppspel helt åt h-vette.

Coquelin: Omöjlig att betygsätta. Dock bittert att han som alternativ nu är förlorad för några veckor framåt.

Song: 1,5/5. 0,5 som central mittfältare och 2 som mittback. Var inte alls i fas i dag och lät sig, återigen, bli ett offer och vek även han ned sig på det mittfältet som bara bara föll. Var till och med småtafflig med bollen, vilket inte brukar vara hans signum.

Arteta: 1/5. Men vad f-n har hänt med Arteta? Likblek, tröttkörd och helt under isen denna afton. Frisparkarna, tja... Uppspelen med boll, tja... Jobbet utan boll, i det tysta, tja...

Ramsey: -/5. Nu börjar det f-n kännas läskigt, det här. Är han helt slut? Oavsett om han är en nr 10 eller inte, så brukar han ju springa som attan, men gjorde han det idag också? Jag såg honom mest felvänd och stillastående, vad såg du?

AOC: 2/5. Återigen ingen höjdarmatch, men att han försökte göra någonting av ingenting måste ändå premieras. Oturligt självmål, men vad f-n, kan man kräva av någon som faktiskt försöker? Som springer och som gör det jobb som andra skiter i att göra?

RvP: 2/5. Återigen arbetslös och återigen berövad på en straff som han absolut skulle ha haft. Sprang och var, främst i andra halvlek, ständigt i spelbar rörelse, men vad hjälpte det? One man army, har fått sitt krut fuktat och då står du där du står.

Gervinho: 1,5/5. Försökte stundtals utmana, men som del i ett formsvagt lag, så valde han de safa alternativen i stället för att utmana till farlighet. Ljummen och trubbig i sista och avgörande delen.

Squillaci: Skall han betygsättas? Behövs det?

TW14: Skall han betygsättas? Behövs det?

Rosicky: 2/5. För sent och för långsamt. För lite av ut av så mycket. Som mot Milan i veckan så försökte han, men mot den randiga bussen kom han inte långt. Han heller.

Nu skiter vi i det här. Detta är vad vi är. Så här bra är vi. Och bättre än så här är vi inte idag. Vi får glädjas åt che£skys omspel. För jag är hemskt ledsen, men just nu är vi shit.