Medlemmar: 5528 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vi står upp för Sol.

Säsongens viktigaste match

lör 17 nov 2001 kl 15:00

Vi står inför säsongens absolut viktigaste vecka med matcherna mot Tottenham på White Hart Lane på lördag och Manchester United på Highbury nästa söndag - om nu inte den pinsamma strejken träder i kraft. Hur spelarna kan begära mer betalt och kräva ännu mer i TV-pengar är ett stort hån mot oss trogna supportrar, som redan betalar för mycket för allt runt arenorna i England. Jag gillar bossen i Coventry, som hotar kicka halva sin spelartrupp om strejken blir av. Det är helt rätt.

Ingen, absolut ingen spelare, kan bli större än sin klubb.
Inte ens Tony Adams.
Med tanke på min oerhört usla disciplin på krönikeområdet kan jag bara be om ursäkt? och lovar i samma ögonblick en omedelbar bättring. Det ska bli så. Vår supporterklubb är i startgroparna och behöver tiden. Ni måste ge oss den. De utlovade tröjorna kommer.
Vi har redan lyckats komma över biljetter på till vårt kära Highbury och kommer under våren erbjuda en gemensam resa till London och match. Det finns inte en supporterklubb, som rusat iväg från första stund. Tiden talar för oss.

Jag har, förresten, för första gången under alla mina år lämnat Highbury och gått till puben innan matchen var över. Det hände mot Charlton. När Charlton på ett alldeles för enkelt och pinsamt sätt rullade in 1?4 bakom Richard Wright reste jag mig och gick. Jag var inte ensam. Korkat, kan tyckas, men jag hade all rätt i världen för det beslutet och ångrar det inte en sekund.

Att vi slog Manchester U med 4-0 på måndagen känns alltid bra? Jag har en glasklar hållning till Ligacupen. Antingen åker man ut i den första omgången eller så vinner man hela cupen. Boka därför in söndagen den 24 februari så åker vi till Cardiff och lyfter första titeln för säsongen. Det blir två totalt (FA-cupen eller Premier League). Vi är för dåliga i Europa och vår lottning är inte alldeles lätt i Champions League.

Jag läste en pinsam artikel i The Mirror i dag, där Tottenhams ledning anser sig vara bättre utan our Sol i sin backlinje. Så bra? Det ska bli intressant att se på lördag. Sol kommer få det jobbigt, men vi är där.
Vi är bakom honom och kommer sjunga mot de vita på andra sidan.
He's our Sol and Heart.
Glöm inte det.
Vi får inte svika.
Jag är nöjd med poäng på White Hart Lane.
Jag kräver en seger mot United.

Till sist. Du, Cantona, som svärtar ner vårt vackra Forum, borde se en match i England en gång och förstå respekten mellan oss supportrar över alla gränser i en tyst minut och minnet av en stor manager. Det kan inte vara för mycket begärt, men ditt oerhörda lågvattenmärke säger allt om dig. Du måste ha missat hela Englands hyllning till Sir Matt Busby. Om du vet vem det var, förresten?

Gunners Rules