Medlemmar: 7222 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mer av det här, tack.

Jingle bells, Jingle ...

sön 23 dec 2001 kl 23:47

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way - ohh what fun it is to see Arsenal win away.

Glöm julafton.
Glöm alla julklappar.
Det bästa har redan kommit.
Liverpool-Arsenal 1-2.

Man hade räknat med 0-4 i arslet. I stället blev det vinst och revansch för tisdagens fiasko mot Newcastle på THOF. Inte sedan 1992 har vi vunnit på Anfield och inte sedan 1996 har vi gjort mål där. Tills nu. Vi tog tre poäng och har nu återtagit kommandot i ligan. Liverpool kan gå förbi, men mentalt sitter segern som en fläskläpp.

Nu är det bara att kliva ut och käka upp Chelsea på annandagen. Ett Chelsea som imponerar för tillfället. Men spelar bara Arsenal som laget behärskar så är jag inte ens orolig.

Segern idag var ruskigt skön. Kul också att se Kanu i lysande form. Ljungberg var grym, Parlour likaså. Men det var Nigerianens teknik och spel som värmde i vardagsrummet där majoriteten av folket höll på Liverpool. Tror inte Nwankwo sprungit så här mycket som han gjorde idag under hela sin tidigare karriär. Kul att se?.

Vieira saknades, men Razor ersatte och gjorde det fenomenalt. Bara att lyfta på hatten. Killen har varit grym på slutet. Det var inte länge sedan som han var sågad, ifrågasatt och på väg bort från klubben. Men Ray kämpade på, visade att han älskar klubben och knöt näven. Skulle bara tillbaka in i laget. Och han har gjort det. Kul att se?.

Till det negativa. Man kan aldrig vara hundraprocentigt nöjd. Stuart Taylor håller inte. Bara att inse. Man satt på nålar varje gång Pool kom nära straffområdet. Tur att inte Berger sköt mer. Taylor tappar mycket och visar upp ett osäkert spel. Skönt att Richard Wright är tillbaka. Vem som vaktar målet på onsdag känns rätt givet.

Lauren. Nästa plump i protokollet. Inte många rätt i dagens match. Tur att Riise, på samma kant, var ännu sämre. Och det känns som att T.A måste tillbaka in i laget nu. Defensiven känns inte pålitligt. Campbell står fel mest hela tiden och Keown är inte rätt man för att lära upp Sol. AFC och Campbell behöver Adams nu. Sedan kan man ju undra vart den förre To**enhamförsvararens spelsinne är. Killen slår ju knappt en passning rätt, men det är ju klart. Har man spelat tio år och bara rensat är det kanske svårt att lära sig på fyra månader.

Allt löser sig. Lita på det. Campbell kommer att bli grym i försvaret. Och i vår ska vi bara se Adams lyfta pokalen som bevisar att vi är bäst i England.

Vill också passa på att önska alla svenska Arsenalfans en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeers!