Medlemmar: 7222 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal fixar julfesten.

Ni rör inte Arsenal

mån 24 dec 2001 kl 13:47

Med 2-1 mot Liverpool på självaste Anfield skickade vi också ut en jul- och nyårshälsning ut över hela England med texten. Ni rör inte Arsenal. 2001 slutar tufft. 2002 blir inte lättare.

Media, domare, förbundet och fansen utanför THOF kommer jaga vår kära förening med svarta rubriker, massa gula och röda kort, nya avstängningar och håna oss för minsta lilla felspark eller fall. Det är då, absolut då, vi är som allra bäst.
Magikern Wenger har en förmåga att ena spelarna, när det blåser som mest. Vi har sett det tidigare och kommer få se det igen.
Vi är bäst i motgång.

Med Tony Adams på väg tillbaka in i backlinjen (tar han plats, förresten?) kommer hjärtat för vår förening slå än hårdare för framgång på THOF, England och Europa.
Domaren Mr Paul Durkin, vars medlemsnummer i Liverpool fortfarande är okänt, stod givetvis på sin kollegas Polls sida, men han lyckades inte förstöra vår julhelg med sina kort och nonchalans.

I Italien blir en dålig domare avstängd en tid. Durkin borde få semester hela januari. Han är ett skämt och borde få ett paket med känsla och spelförståelse i den här dagen. Inte ens med 12 man mot våra 10 lyckades Liverpool stjäla till sig en poäng. Söndagens seger får väl duga som en liten revansch för vårens tunga, tunga förlust i FA-cupfinalen i Cardiff.

Den 13 januari kommer Liverpool till THOF. En viss Anelka kan vara med på resan. Det är inte utan att jag är lite spänd på mottagandet, men en kille som i hög grad bidrog till the Double och fixade en kvarts miljard på banken känns väl rätt hygglig. Jag saknar dock inte Anelka hos oss. Han var lagom korkad på vägen ut från Highbury. Såna uttalanden gör ingen populär.

Jag smuttar försiktigt på en alldeles utsökt, hemmagjord glögg, som jag fick strax före jul och läser rapporterna från England.

Vi visade stort hjärta på alla platser på Anfield. Det får mig att drömma om en kul vår med en, kanske två, titlar i maj. Freddie Ljungberg, vår Freddie, har aldrig varit bättre i Arsenal och växer för varje match. Han sliter för vår förening och är kult på THOF.

Martin Keown ska hyllas.

Den rutinerade räven stod rätt, var stor och Liverpools offensiv stannade vid långskott utan sikte. Det var tryggt. Det var också en klassisk avslutning med Campbell, Keown, Luzhny och Upson på planen. Fyra mittbackar? Jag satt och väntade på Stepanovs också.
Nåväl.

Kollega Lander hyllar och sågar i sina rader också.
Det är alltid läsning.

God Jul.

Gunners Rules.