Medlemmar: 8922 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Adams lirade 90 minuter i reservlaget.

Tony och Dave tillbaka

tor 31 jan 2002 kl 23:54

Vi har väntat och väntat. Men nu ser det faktiskt ut som att Tony Adams och David Seaman är tillbaka.

Före A-lagets drabbning mot Blackburn igår spelade Arsenals reservlag en match mot Fulhams dito. Gunners vann med 1-0 efter mål av Jeremie Aliadiere. Även i reservlaget får Arsenalspelarna röda kort. Den här gången var det greken Tavlaridis som fick ta sig en tidigt dusch.

Men det viktigaste med den här matchen var ändå att David Seaman och Tony Adams båda spelade 90 minuter. Det är viktigt att vi får tillbaka skadade spelare så fort som möjligt nu, med tanke på att Champions League snart drar igång igen.

Arsenals lag: Seaman – Dixon, Adams, Tavlaridis, Volz – Svärd, Ricketts, Thomas, Juan – Osei-Kuffour, Aliadiere